juli 20, 2024

Höstmode för man

Sommaren är över det är ett faktum och därmed dagarna med en busig semesterfrisyr. Fram med strykjärnet eller steamer om du är mer modern, för nu är det är dags för dresscode kontoret. 

Visste du att forskning visar att dina kläder påverkar ditt sätt att tänka? det gör det till en stor anledning till att investera i dig själv. Vid varje höst bör du satsa på köpa hem några nya nyckelplagg för att din garderob och stil ska kännas fräsch och uppdaterad. 

Med en snygg kostym i känns allt bättre, åter till forskning, som säger att personer som bär  en kostym tänker mer abstrakt och är bättre på att se hela bilden av ett problem.

Tänk på detta när du väljer höstkläder

  • Arbeta med lager, plaggen behöver inte vara tjocka och otympliga bara för att vi går mot kallare tider. …
  • Bryt av. …
  • Satsa på naturfärger. …
  • Mera accessoarer. …
  • Investera i skor. …
  • Klipp dig i en ny frisyr, här har nu några  tidlösa frisyer

Rutit ser vi mycket av i höst, denna kostym kommer från CHECK SLIM FIT SUIT – 5395 kr
Det finns blå och blå, riktigt snygg blå kavaj är ett måste i en mans garderob.
En snygg datorväska från Boss, 6395kr
Snygg kofta från Pier One, 499kr
Riktigt snygga brillor från Lespecs, 499kr
Färger du som man bör satsa på om du vill handla hem trendigt höstmode är: mycket blått, grått, svart. Vill du inte bygga om hela garderoben så är ett tips att förnya dina basplagg som linnen, undertröjor. Men även det klassiska knepet att satsa på accessoarer. För att veta vad du behöver köpa hem så börja sonika med att lägga undan dina sommarplagg och gå igenom vad du har. Rensa sedan ut dom plaggen som ser slitna ut och komplettera med liknande nyckelplagg.
Var inte rädd om något är lite dyrt, se dina köp enligt följande, pris per användning. God kvalité lönar sig i långa loppet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.