juli 19, 2024
Fler företagare ser positiva fördelar i att hyra en kontorsplats

Fler företagare ser positiva fördelar i att hyra en kontorsplats

Fler företagare ser positiva fördelar i att hyra en kontorsplats

Samarbete med hagalunds-kontorshotell.se

Att fler väljer att hyra kontorshotell för få en egen kontorsplats och det går i linjen med att vi lever ett mer flexibelt liv. Ofta är det det lilla enmansföretaget som tröttnat att ständigt sitta hemma och arbeta och behöva ta sina jobbmöten på stan. För tyvärr inte ett café miljö den allra bästa miljön för förhandlingar. Många gånger kan samtal vi har i vårt arbete vara konfidentiella och vi behöver därför sitta i slutna lokaler bakom stängda dörrar där vi kan arbeta ifred.

Men även företag som är i en expansiv fast som vill ha möjlighet att växla upp ser stora fördelar med att hyra lokaler i ett kontorshotell där det finns möjlighet att hyra fler rum ju mer företaget växer.

Oftast så upplevs företag som har ett eget adress som  posten går vs till en hemadress lite mer seriöst.

Många egenföretagare upplever stora positiva fördelar att arbeta utanför hemmet

Att få klä på sig och bli anständig och bege sig ut från hemmet, trots att man kanske inte behöver det som egenföretagare, har visat sig ge stora positiva fördelar på humöret och ge arbetslivet lite mer mening. Det finns andra framgångsfaktorer för företagande utöver arbeta kring människor.

Att få starta eget och klara sig själv är mångas högsta dröm men många drar sig för det för att det kan många gånger bli ensamt…läs vidare för grymt tips!

Vi människor är flockdjur och vi behöver få byta ord med människor och komma ut bland människor. En bra tips som ofta lyckade människor berättat har varit nyckeln till deras framgång i karriär är att nätverka, Network, network, det är något man definitivt får ta del om man hyr in sig på ett hos Hagalunds Kontorshotell Stockholm ligger i Solna och inte så långt från Stockholm City och Odenplan. De har olika paket på rum från 2500 kr per månad och det är låg investering.

Här är några av fördelarna med att hyra in sig på ett kontorshotell:

  • Kaffe
  • Färsk frukt
  • Internet
  • Scanner, skrivare & kopiator
  • Konferensrum
  • Mindre mötesrum
  • Post- och pakethantering
  • Larmsystem och övervakning av vaktbolag

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.