juni 14, 2024
Låna pengar under helger

Låna pengar under helger

Om man är i ett tillfälligt behov av att låna pengar snabbt så finns det lösningar för det.Att låna pengar genom smslån har de senaste åren blivit en stor marknad med många, ofta återkommande kunder och ett flertal kreditföretag.

Tidigare har man bara kunnat låna pengar under dagtid på vardagar. Självklart kan behovet uppstå även under helger och tidigare har det inte funnits alternativ för att kunna göra det. Det har däremot ändrats nu, till konsumenternas fördel och glädje. Snabblån har alltså blivit riktiga snabblån på flera plan.

Utbetalning under helgen

Det finns totalt 16 olika kreditbolag som har utbetalning under helger. Bolagen erbjuder även direktutbetalning, så man blir inte bara beviljad under helgen, utan får också tillgång till summan samma dag. Man kan alltså låna pengar snabbt under helgen om behovet skulle uppstå.

De flesta kreditbolag, och alla tre av de 16 som beviljar under helgen, kan också ordna utbetalning på vardagskvällar.

Flera alternativ vid utbetalning

Många av de kreditbolag som erbjuder utbetalning under helger, erbjuder också en att använda swish för sin utbetalning, allt för att det ska gå så snabbt som möjligt för dig som kund att få ut dina pengar så att du kan använda dem direkt. Traditionell inbetalning på bankkonto finns naturligtvis också.

Det finns flera fördelar med att använda SMS lån:

  • Det är enkelt att låna
  • Man får snabbt svar om man är beviljad eller inte
  • Snabb utbetalning till konto eller swish
  • Ansök utan kontroll hos UC
  • Låna trots betalningsanmärkning. (Se enskilda kreditbolags villkor)

Olika kreditbolag tar olika mycket betalt för att låna ut pengar vid smslån

Det kan skilja sig en del kring avgifter för att ta ett lån hos olika företag. Det är därför en god idé att jämföra olika bolag innan man väljer det bolag som passar en bäst. Ett smslån innebär ofta att lånebeloppet inte är så stort, att återbetalningstiden är kort men att räntorna är höga. Så, som tidigare nämnt, är det värt att se igenom olika bolag för att hitta det med villkor som passar dig bäst.

Andra fördelar med smslån

Det krävs inte speciellt mycket för att bli beviljad ett smslån, man behöver vara 18 år och ha en fast, men inte så hög inkomst. En annan fördel är att man, som namnet antyder, sköter sökandet om lån via sms, vilket gör att man kan ansöka om lån från vilken plats som helst och när som helst utan att behöva kontakta handläggare och prata om lån ute bland folk eller inne på bussen osv. Nu när man kan bli beviljad ett lån nästan dygnet runt så är det helt klart en fördel.

Man bör dock tänka på att man aldrig ska låna mer pengar än vad man verkligen behöver, och inte alls om man inte måste, eftersom det alltid finns risk med att låna pengar snabbt till hög ränta. Däremot kan det vara värt om man behöver pengarna snabbt och vet att man har till godo så att man fort kan lämna tillbaka dom igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.