april 19, 2024
Uppdatera hemmet enkelt med moderna posters

Uppdatera hemmet enkelt med moderna posters

Uppdatera hemmet enkelt med moderna posters

-I partnerskap med Desenio-

Vad är det egentligen som gör ett hem hemtrevligt?Det finns många aspekter att ha i åtanke men det första skulle vi säga att det inte ekar i hemmet. Ett för tomt hem känns som ett hem som inte är bebott.

Ofta när vi flyttar till våra första hem tar vi med oss de tingen vi hade när vi bodde hemma och så kompletterar vi med dom första möblerna som oftast inhandlar hos Ikea.

Så kan du skapa ett hemtrevligt hem med små medel

När man inreder hem behövs inga stora budgetar skulle vi säga, det handlar om att försöka se en röd tråd i det man vill inreda. Försök att visualisera en inredningsstil du vill uppnå genom att kanske sitta på Pinterest och pinna bilder. Därefter kan du se den röda tråden med vad du faktiskt tycker om, kanske är det en speciell färg eller inredningsstil.

Är du ute efter en minimalistisk stil, trendigt, sekelskift stil alá Östermalm med högt i tak med kristallkrona eller lyxig still Great Gaspy med sammet?

Matcha inredningen med snygga posters på väggarna

Konst har blivit tillgängligt för alla sedan Desenio lanserade online med deras webbshop med ett enormt utbud på posters. Dom säljer även ramar så att du kan verkligen få allt på ett och samma ställe.

Här finns det konst som verkligen passar alla budgetar och är perfekt för dig som precis flyttat hemifrån och vill köpa billiga posters att sätta upp på väggarna.  En stor favorit hos många är fotokonst.

Fotokonst från Desenio

Att ha tavlor på väggarn skapar verkligen den där hemtrevliga känslan, det är pricken över i:t som avslutar oftast med när man fått till inredningen. Just fotokonst känns lit NY feeling och passar verkligen in i dom flesta hem skulle vi säga.

Grönt och blått är trendfärgerna att inreda med 2020 och det är färger som du enkelt kan applicera på kuddar och fånga upp i tavlor på väggen. En viktig sak när man inreder är att färger man väljer gärna ska återfinnas på väggar och i inredningen förmedla att allt är så genomtänkt. Och visst ditt hem kommer bli så fint trots liten budget och du lägger tid på förhandsarbetet och visualiserar med kollage vad du vill uppnå.

 

Kanske du även har gamla möbler som du kan måla och eller göra roliga Ikea hacks på eller byta fonter på. En sak som är säker på att med unika posterns som man har råd att byta ut lite när som kan ens hem alltid kännas förnyat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.