maj 24, 2024
Spetsiga under är vårens trend

Spetsiga under är vårens trend

Sitter du och skrollar på Instagram eller på Pinterest har du säkert inte undgått spets trenden som pågår. En enkel vardags outfit piffas enkelt upp med spetsunderkläder som sticker fram sådär nonchalant. Hur snyggt är inte det? Vi på Delacay tycker det är ett måste just nu.

Vad är det som vi har mest av i vår garderob, jo vardagskläder. Vet inte om du så här till våren också brukar känna behovet att uppdatera garderoben lite? Det tror vi dom flesta känner, likväl blir det för många även några extra besök till gymmet då sommaren hägrar.

Så kan du förnya din garderob enkelt

  1. Ett bra tips när du går igenom din garderob är att rensa ut underkläder som har tappat färg, håll gärna koll på hur många du kastar för så många kommer du minst förtjäna att köpa nya. Enligt statistik är kvinnor från Storbritannien riktigt flitiga på att samla på gamla underkläder medan vi i Sverige föredrar att köpa nya.
  2. Efter det går du igenom alla strumpor och gör likadant där!
  3. Garderoben, här gäller det att gå igenom precis allt, enligt Marie Kondo teknik ska du ta ut allt från garderoben och för att kunna utvärdera dina plagg. Endast plagg du känner glädje för ska du behålla!
  4. Hittar du plagg du knappt använt när du rensat, varför inte rotera och placera dom längst fram så att du använder dom mer?
  5. Du ska givetvis inte kasta kläderna, ge till återvinning på tex HM, där får du för varje kasse tyg 50 kronor check. Du kan även sälja kläderna, byta med vänner eller ge bort.
  6. När du är klar kan du känna dig nöjd!
  7. Dags att shoppa nya saker!

Då det första du rensade ut var underkläderna och det tenderar vara något vi inte prioriterar alla gånger så kan vi rekommendera sajten: SassyStar som har mängder av fina underkläder och spets bodys. Det är du välförtjänst!

Därefter sätt dig ner och gå igenom om du har basbehovet, svarta byxor och så vidare och köp hem det. Ha även i åtanke att billigast är inte alltid bäst. Tänk, pris per användning, det lönar sig alltid satsa på kvalité.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.