juli 19, 2024
Så blir du säkrare på vägen med bra belysning

Så blir du säkrare på vägen med bra belysning

Så blir du säkrare på vägen med bra belysning

I samarbete med Crazyride.se

Visste du att olyckor som sker i trafiken ofta beror på andra än dig själv? Det är därför det så viktigt att du och alla medmänniskor förbättrar sin synlighet i alla vädertillstånd.

LED-lampor är den senaste och mest fascinerande tekniska utvecklingen inom belysningsindustrin.

Vad är led-lampor?

LED är små, solida glödlampor som är kraftfulla, energieffektiva och hållbara. Lysdioder fungerar på olika sätt än traditionella glödlampor. Detta gör lysdioderna mycket mer hållbara än traditionella glödlampor. LED-teknik ger också många ytterligare fördelar jämfört med glödlampor, lysrör och kompakta lysrör och belysningsenheter. Detta inkluderar en exceptionellt längre livslängd (60 000 timmar), betydligt lägre energiförbrukning (90% mer effektiv), minskade underhållskostnader och högre säkerhet.

Vikten av att inse hur viktigt det är med vägsäkerhet, privat som för yrkesarbetare

 

Som marknadsföringsmänniskor säger, syns man inte så finns man inte. Precis så är det i trafiken. Det är väldig skrämmande hur mycket som inte syns när det blir mörkt eller dimmigt utomhus. Människor är även idag alldeles för dåliga med att använda reflexer dessutom. Ute på landsbygden så finns det knappt ingen belysning och där kan extraljus led verkligen visa vad den går på för jämfört traditionell bilbelysning.

Bildkälla:www.crazyride.se

Crazyride säljer e-märkta ljusramper online med en räckvidd på 1100 meter som passar både bil, lastbil, traktor och ATV. Vem lyser längst?

Det är enkelt sätt att uppgradera bilen med LED Diodljus

Varför välja led-lampor på bilen

  • Energieffektiv
  • LED-lampor är upp till 80% effektivare än traditionell belysning som lysrör och glödlampor. 95% av energin i lysdioder omvandlas till ljus och bara 5% slösas bort som värme. … Mindre energianvändning minskar efterfrågan från kraftverk och minskar utsläppen av växthusgaser
  • Är utan tvekan är lysdioder bara mer energieffektiva – en 10 watts LED-lampa gör samma arbete som en 60-watts glödlampa.
  • LED-panelbelysning är mycket energieffektiv och kan spara cirka 90% el jämfört med glödlampor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.