juni 14, 2024
Se fotboll i Liverpool

Se fotboll i Liverpool

Se fotboll i Liverpool

Samarbete med olkaexpress.se

Uppskattar du fotboll tycker vi att alla som gör det förtjänar åka på en fotbollsresa och se en fotbollsmatch live i Liverpool som är lite av ett mecka av fotboll. Liverpool är en stad i Merseyside i nordvästra England, norr om floden Merseys mynning.

Här spelar Liverpool FC är en engelsk professionell fotbollsklubb i Liverpool som spelar i Premier League. Klubben grundades den 3 juni 1892.

Hos olkaexpress.se kan du köpa officiella fotbollsbiljetter till Liverpool och upplev stämningen IRL när två av Premier Leagues främsta lag spelar på sina respektive hemmaarenor. Liverpool FC och Everton. Hur grymt är inte det?

Vi på Delacay har givetvis spanat in vilka fler aktiviteter du kan passa på och göra när du är väl är i Liverpool och det finns en hel del. Det är en hamnstad där det blomstrar upp allt fler restauranger och aktiviteter att göra. 

 OLKA Express sätter dig och din upplevelse i fokus och har en lång tradition av att arrangera skräddarsydda sportresor och kan våra produkter utan och innan.

Tour på Anfield Stadium

Ingen resa till staden är fullständig utan ett besök på Anfield Stadium, hem för Liverpool Football Club. LFC Stadium Tour är en verkligt minnesvärd upplevelse för alla, oavsett om du är ett fan av det vackra spelet eller är intresserad av klubbens historia och själva staden Liverpool.

Du kan välja om du vill ha fotbollsbiljetter med eller utan hotell, personligen hade jag alltid valt utan hotell för jag anser att få planera sin resa är viktigt. Jag spenderar gärna några extra kronor och är min researrangör och bokar gärna i god tid för få ner priserna.

Det är svårt få tag på fotbollsbiljetter då det är väldigt eftertraktat att se så ursprungspriserna kan pressas upp en hel del om man ser runt på utbudet som finns på andra sidor nätet som säljer fotbollsbiljetter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.