maj 24, 2024
Tacos är något som svenskarna äter mest av i hela världen

Tacos är något som svenskarna äter mest av i hela världen

Tacos är något som svenskarna äter mest av i hela världen

Samarbete med gogrilla.se

Är det något som går hem hos barnfamiljer så är det taco mys och grilla på sommaren. Det är något som Gogrilla har tagit tillvara på och med enkla paket kan man som klass, lag eller föreningar sälja och få in pengar.

Konceptet är enkelt och rakt, du kan sälja på 3 olika sätt!

  • Antingen leverera själv
  • Med produkt katalog
  • Sälja direkt med produkter i hand + Produktkatalog.

I dag värderas den svenska texmex-marknaden, enligt analysföretaget Nielsen, till 1,2 miljarder kronor. Svenskarna äter mest tacos i hela Europa tillsammans med Norge. Hela 85 procent äter tacos regelbundet, och 55 procent väljer att göra det på fredagar. Men även lördagar är det många som festar till det med tacos.

Källa: https://mittkok.expressen.se/artikel/tacos-11-saker-du-inte-visste-om-sveriges-nationalratt/

 

Mmm texmex Taco=texmex
Visste du att det vi i Sverige äter och kallar för taco är egentligen texmex?. Vigör en amerikansk variant av taco som har en del likheter med den mexikanska tacosen.

Man vill sälja enkelt och fort 

Jag minns när jag var yngre och sålde kakor i för få ihop till klasskassan, kakor var en produkt som var svårsåld. Men taco var något vi åt varje fredag och jag kan bara föreställa mig hur mycket taco som äts i Sverige och på somrarna hur ofta grillar vi inte?

Det slutade med att ens föräldrar fick köpa upp lagret, nej ska du sälja för ung behöver det vara något som människor faktiskt behöver.

När det är sommar och sol och du ska grilla vad behövs då?

Jo grillolja

När det är fredag och det är filmmys vad behövs då?

Jo taco såklart!

Nu blev vi jäkligt sugna på tacos och det brukar knacka på en hel del i vårt trapphus. Med enkla produkter att sälja och för tjäna pengar till klassen kan man vända sig till släkt, vänner eller okända där man bor. Vi känner nog inte någon som inte tycker om taco, gör du?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.