maj 24, 2024
Om du är singel & ensam här är några tips

Om du är singel & ensam här är några tips

Om du är singel & ensam här är några tips

Samarbete med oliverocheva.se

Att vara singel och ensam behöver inte gå hand i hand, men om du upplever att du känner dig nere på grund av det faktum att du inte är i en romantisk relation just nu så är det helt förståeligt. Oavsett om de flesta av dina vänner är har förhållande och det känns som om du har varit på singel ett tag nu, eller om nyligen har gått ut en långvarig relation kan det ibland vara svårt att hantera. Livet har definitivt sina upp- och nedgångar, men istället för att sitta och göra dig själv mer deprimerad så finns det några saker du kan gör för att motverka ensamhet.

Du bör inte hoppa in i ett nytt förhållande bara för att du längtar efter sällskap eller sex. Ta istället tiden och fokusera på att skapa meningsfulla platoniska relationer och hitta på roliga aktiviteter med andra människor. Du kan passa på att  stärka dig själv genom att utveckla en tillfredsställande relation med dig själv och bli mer bekant med verktyg som finns för att öka ditt eget välbefinnande.

Till slut kommer du sluta att känna dig mindre ensam och att det är okay att vara singel. Börja med att sätta små mål och arbeta mot dem varje dag.

Här kommer några praktiska sätt att bekämpa ensamhet när du är singel, eftersom du förtjänar att vara lycklig.

 

  1. Tvinga dig själv att ha minst en uppfyllande social interaktion varje dag.
  2. Engagera sig i meningsfulla upplevelser, snarare än att bara “ha kul.”
  3. Skriv upp dig för en ny sport, klass eller aktivitet som involverar andra människor.
  4. Börja ändra ditt sätt att tänka.
  5. Lär känna din egna kropp och få ett bättre sexliv

Nu har vi gett några bra tips på hur du kan börja uppskatta tiden som singel, men det finns mer fördelar. Du behöver aldrig bråka om vad ni ska se på, är du sugen på en orgasm så kan du ändå få det när du vill du behöver ingen partner. Faktum är att många människor kommer bättre sexliv med en sexleksak än med en partner. Men visst det kanske inte går mäta sig med kroppskontakt..

En storsäljare just nu är lufttrycksvibrator och ger luftvibrationer från himlen enligt hemliga recensioner. Faktum att vår egen tid med oss själva kan medföra att när vi väl är med en partner igen så vet lättare vad vi vill ha när vi lärt känna oss själva mer.

Så ta tillvara på din singelperiod och lär känna dig själv och dina behov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.