april 19, 2024
Hur får man organsik trafik till sin hemsida

Hur får man organsik trafik till sin hemsida

Hur får man organsik trafik till sin hemsida

samarbete med hjalmarcompany.se

Nu talar vi inte organsik som ekologiskt, vi talar om trafik som kommer via sökmotorerna, dvs främst Google. Det finns en viss procent som använder sig av Bing men är troligtvis den äldre målgruppen för Google reagerar, sedan kommer Youtube.

Som företag är det viktigt att ha en hemsida men att enbart lägga ut den på “internet” kommer inte generera vidare mycket trafik dessvärre. Det finns knep för den som har tiden att sätta sig in hur man får mer trafik. Den ansträngningen kan ofta ta sin lilla tid och tid är pengar.

Hjalmarcompany.se är en SEO byrå i Stockholm som hjälper företag som är beredda att lägga några slantar få hjälp. SEO är nog ett yrke som ofta sägs fel och förväxlas på CEO. Det är något helt annat, men vad kan man söka på om man inte vet vad som behövs för få mer trafik till sin hemsida?

Troligtvis Googlar du….

Hur får man mer trafik till sin hemsida

1 För få mer trafik behöver du utföra SEO!

2 Vad är SEO?

3 Företag som gör SEO?

4 Vad kostar SEO?

Vem frågar någon om hjälp nuförtiden när Google finns? Vem köper en uppslagsbok när Wikipedia finns? Minns du dom gröna uppslagsverken som man ständigt fick gå till som liten när man undrade saker och en föräldrar sa gå ner kika i uppslagsböckerna.

Vad vill man som företag uppnå med sin sida? Är det mer trafik, leads eller försäljningar?

Vänder man sig till B2B är en av de vanligaste målen bland företagare är att driva försäljning och generera leads genom att samla in kontaktinformation via en registreringssida. 

Dessa tunga böcker saknar vi inte!

Är det någon vän man lita på så är det Google, we love Google! Men kikar givetvis på dom första sökresultaten, så driver du företag online då krävs det man syns åtminstone på sida ett. Återigen, syns man inte så finns man inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.