juli 19, 2024
Allt fler väljer flytta till nybyggda hus

Allt fler väljer flytta till nybyggda hus

Allt fler väljer flytta till nybyggda hus

Samarbete med Nettoflytt

Allt fler ser fördelarna i att sälja, säga upp sina hyreskontrakt och satsa på ett nybyggt hus. Idag är det inte lika lätt att göra bostadskarriär som förr. Att köpa ett begagnat hus och renovera upp blir inte alltid det billigaste alternativet.

Med dom förmånerna man får när man väljer flytta och bygga nytt hus blir besparingarna ganska så stora. Tex behöver du inte under dom första 15 åren  betala någon fastighet. Det i sig ge en besparing på ca 100 000 kr. Du kan i många fall även få möjlighet att få ett amorteringsfritt lån på upp till fem år vid köp av nyproduktion via din bank

Bor man i Skåne finns det mer mark att tillgå vid köp av tomt jämförts med storstäderna. Nere i Skåne är det mer behagligt värme så allt fler väljer att flytta ner dit under sommarhalvåret och bygga sig ett fritidshus från Modulhus.se. På äldre dagar som väljer många att bo permanent i sitt fritidshus då barnen är utflugna och närheten till natur lockar. Det finns många anledningar att flytta och Nettoflytt AB en större aktör inom som utför flyttfirma skåne.

Det är vackert nere i Skåne och visitskane.com är en guide över vad människor tycker om Skåne. Mina föräldrar har pratat om Skåne och jag känner att det är skulle kunna vara värt ett besök inom kort. Skåne är ganska så känt för sina spa och havsutsikt och bara genom att se alla bilderna blir jag sugen att åka dit tex the Lido Club and Spa is at Ystad Saltsjöbad by the Baltic sea in Ystad.

Lunds nära 50 000 svenska och internationella studenter mycket till stadens liv och rörelse. Lunds universitet grundades 1666 och är idag en internationellt välkänd och eftertraktad institution – uppskattad både för sin vetenskap och de sociala aktiviteter som finns utanför studier.

Sveriges första valsafari! I havet runt Kullaberg kan du ofta se tumlaren, den lilla tandvalen som ser ut som en delfin, hur spännande?

Det får mig tänka är det i huvudstaden man är som lyckligast eller finns det guldkorn man missat? En fördel med bo nere i Skåne är närheten till Danmark med.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.