juli 19, 2024
Hitta din signaturdoft

Hitta din signaturdoft

 

Hitta din nya signaturdoft, bli ihågkommen för din doft!

Röd passion!

Giorgio Armanis nya Sì Passione är ljuvligt sensuell och dramatisk. Ros, jasmin och heliotrop ger en mjuk och varm doft. 

Sensuell, uppdaterad klassiker

Klassiska Gucci Guilty har fått en ny syster i Absolute pour femme. Här har chefsdesigner Alessandro Michele set till att parfymen kompletterar herrdoften med samma namn, för att kunna bäras i par. Kärlek till livet Escadas Celebrate N.O.W är en livlig doft med varma basnoter av kanel och tonkabönor, som ger ett varmt, kärleksfullt intryck.

 

Nymodern klassiker

Diors klassika Miss Dior har fått nya, rosiga inslag. Doften består av en blommig kombination av Grasse-ros och damaskusros, som livas av uppfriskande bergamott.

 

I love you-edition

Speciellt inför alla hjärtansdag lanserar Byredo Travel perfume case valentines edition. Fyll på med din favorit Byredo-parfym.

 

Prima ballerina

Philosophys omtyckta klassiker Amazing grace blir rosig i nya Ballet Rose.

 

En nyutsprungen ros

Hugo Boss fina, spröda Ma vie pour femme till en ännu krispigare L’eau. Lanseras i vecka 9, så önska dig som presentkort.

Fashion-fin!

Miu Mius underbara doftsmycket L’Eau blir till version Rosée. Sprudlande rosdoft som bottnar i varm och mjuk mysk.

 

Besatthet!

Kärlek och besatthet går hand i hand – precis som Calvin Kleins Obsessed. Den nya versionen Intense lanseras lagom till Alla hjärtans i en mjuk, sensuell version med mysk och viol.

Hitta din nya signaturDoft, glöm inte bort att ha olika parfymer för dygnets alla tider!

Köp billiga parfymer online  

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.