juli 19, 2024
Att gå på seminarium och nätverka är trendigt

Att gå på seminarium och nätverka är trendigt

Att gå på seminarium och nätverka är trendigt

Samarbeta med azdesign.se

 

Aldrig har det varit så populärt att gå på seminarium och nätverka. Personlig utveckling står högt i kurs. Alexander Pärleros är en person som lyckats gå från Podd med Framgångspodden till att hålla stora event med flera hundratals människor där han berättar de bästa tipsen om hur man blir framgångsrik. Han har även skrivit en bok om sin resa mot ett framgångsrikt liv och delar med sig av sina bästa tips och verktyg.

Vem som helst kan bli en föreläsare och man har något spännande att dela med sig av. Visst är det spännande! Du kan sonika lägga in ditt event i eventbrite.se som är en sajt som listar saker att göra i tex Stockholm. Det du behöver göra är att hyra in dig i en offentlig miljö och börja marknadsföra ditt event!

Lokalen du hyr får du igen om du får in tillräckligt med besökare. Lokalen är klar med klappstolar så du är enkelt för dig! Miljön du väljer att hålla ditt event i spelar stor roll. En stor aktör på marknaden som inreder offentliga miljöer är Azdesign.

Efter ett seminarium är väldigt bra tillfälle att få nätverka med andra personer som vill bli framgångsrikare och faktum är att vill du bli framgångsrik bör du umgås med människor som har mer att tillföra i ditt liv!

Vi på Delacay har tidigare skrivit om fördelarna med att hyra in sig i ett kontorshotell och vi tänkte spinna lite vidare på det.

 

Det är nämligen så att vill du komma igång med att hålla egna föreläsningar kan du med stor fördel bjuda in människor till ett konferensrum och föreläsa. Här kan du finna Stolar till konferensrumDen stora fördelen med att tillgång till gemensamma ytor med ett kontorshotell är att du slipper tänka på att köpa in möbler till kontorsmiljö. Du kan utnyttja dina fördelar allt är färdig inrett och utnyttja de gemensamma kontorsytorna och föreläsa och ta betalt utan att ha större utgifter. Sedan kan dina gäster nätverka efter eventet och förhoppningsvis få ett bredare nätverk, samtidigt som du tjänar en slant på att förmedla dina expertis kunskaper! Vi rundar av artikeln med några tips om hur du kan komma igång att föreläsa!

Här är några tips om vad du kan föreläsa om:

  • Marknadsföring
  • Försäljning
  • Hur man samarbetar med bloggare
  • Hur man får ett rikare liv
  • Hur man blir en börshaj

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.