maj 24, 2024
Att ha mjäll är ett vanligt hårproblem hos fler än man tror

Att ha mjäll är ett vanligt hårproblem hos fler än man tror

Att ha mjäll är ett vanligt hårproblem hos fler än man tror

Samarbete med Mjällbusters.se

Vi talar ofta inte om våra kroppsliga problem vi har, för om sanningen ska fram hur många gånger har en vän berättat att den har mjäll? Aldrig eller mer sällan skulle vi tro.

Faktum är att mjäll är ofta något som vi lider av i det tysta, vissa kanske undviker att bära mörka kläder för att inte dom flagande mjället ska synas på plagget. För faktum är att det kan synas som små flingor på kläderna och det är allt annat än roligt.

Många av dagens schampo och balsam är för uttorkande för våra hårbottnar så att det skapar mjäll. Det blir som en obalans i hårbotten. Kanske du tillhör till dom som använder mycket torrschampo i hårbotten, det är nämligen en vanlig bow i dramat.

Ett företag som satsat al in på att bota alla med mjäll är Mjällbusters, deras namn säger allt. Ett mjällschampo!

Nu under den svenska vintern får våra skalpar stå emot mycket kyla, mössan är inte alltid med oss dessvärre. Samt alla värmeväxlingar, alla kommer troligtvis drabbas av mjäll någon gång i livet.

Hemligheten, är att mjällschampo från Mjällbusters innehåller Ketokonazol som är ett receptfritt läkemedel som används lokalt för att behandla svampinfektioner och ordineras ofta av läkare för att behandla mjäll!

Alla sorters av hårproblem bör se över, visste du tex att om du har massa hudavlagringar i hårbotten så kan det påverka din hårtillväxt? Det försvårar nämligen dom nya hårstråna att växa ut och miljön är inte dom bästa för hårsäckarna. Ett välmående hår som är glansigt är en boost för självförtroendet!

Håravfall är även ett annat ämne som inte talas så mycket om och allt hänger ihop, frisk hårbotten ger friskare hår och mår vi bra utstrålar vi det! Lid inte i onödan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.