juni 15, 2024
Coworking spaces flexibla lösningar i Stockholm

Coworking spaces flexibla lösningar i Stockholm

Coworking spaces flexibla lösningar i Stockholm

Samarbete med convendum.se

Premium känsla och nätverkande har aldrig varit mer populärt än det är just nu. Att hyra in sig på ett Coworking kontor aka “kontorshotell” är något som det råder stor efterfrågan på. I Usa har detta funnits i många år och nu har det äntligen blivit mer utbrett i Sverige. I rådande delningsekonomi och hållbarhets tänk är detta i rätt riktning tycker vi på Delacay magazine.

Ett företag som ligger i framkant när det gäller att hyra ut kontor är Convendum  som erbjuder flertal  kontorshotell i Stockholm centralt beläget.

Läser man djupare på deras hemsida så urskiljer som sig mot det traditionella kontorshotellet. Här få man som hyresgäst en helhetslösning med lyxigare touch.

Vad sägs om att ha tillgång till gym, cafe och även förmånliga medlemskap som innebär kostnadseffektiva hyresvillkor, kort uppsägningstid och möjlighet att anpassa kontorsytan efter era behov?

Mer fördelar med att hyra ett kontorshotell

  • Glöm sitta fast i 2 års hyreskontrakt eller ha större lokaler än vad du behöver.
  • Glöm inredning, det är dyrt att inreda ett kontor. Hyr kontor via Convendum så få det färdig möblerat med ergonomiska möbler.
  • Få ett nyckelfärdigt kontor, har du hört om något mer smidigt?
  • Fritt fram boka mötesrum, det finns skrivare och frukost varje dag!
  • All-inclusive service
Convendum hotellkontor i Stockholm

Det blir en fröjd att gå till arbetet och stå och snacka vid kaffemaskinen med sina Co-working kollegor. Det är även stor sannolikhet att du kommer att bredda ditt kontaktnät och få mer gjort i ditt arbete vs om du suttit hemma själv och arbetat.

Kreativiteten kommer öka om du arbetar i behagliga miljöer och känner glädje att gå till ditt arbete. Att ta möten på ett café i all ära, bulligt och så vidare. Det brukar fungera i en början i det nya lilla företaget.

Känner du flera som arbetar som frilansare varför inte gå ihop och hyr ett kontor tillsammans,  då kan ni få mer tillfälle att ses och få ett roligare arbetsliv! Att det dessutom ingår gym innebär att man kan säga upp sitt gymkort, hur bra?

Värt att lägga Convendum om du behöver kontor för dom finns även i andra delar i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.