juli 20, 2024
10 anledningar till varför det är bra ha en pool

10 anledningar till varför det är bra ha en pool

Det finns många fördelar med att ha en egen pool på tomten och i denna bloggpost tänkte vi list fördelar. Fri tillgång till bad och där du kan kontrollera vattenkvaliteten och njuta av bad när du vill. Att installera en pool är ett snabbt beslut för vissa och en långsam, gradvis beslutsprocess för andra. Detta har fått oss att skriva en blogg om anledningarna till att du behöver installera en pool och avsätta en viss budget för det.

 1. Att ha en pool på tomten är en uppfriskande väg till en hälsosammare livsstil
  Den extra bekvämligheten av att ha en pool på tomten gör att du troligtvis kommer använda den mer än om du åkt till en sjö, hav eller ett badhus för ta dig ett topp. 
  För äldre personer med artritiska tillstånd eller de som återhämtar sig från en skada, möjliggör pooler även träning med låg effekt som håller stressen från lederna. Simning har alltid varit en bra helkroppsträning med låg skaderisk.
 2. Kvalitetstid med barnen
  En pool är en fantastisk möjlighet att tillbringa lite kvalitetstid som en familj, lära barnen simma, spela spel och en hälsosam aktivitet, allt utan att lämna hemmet!
 3. Spara pengar under semestertider
  Med en underhållande och avkopplande miljö hemma kan du spara pengar på de dyra semestrar och parker. Bjud in vänner och familj och tillbringa fler semester hemma med denna fantastiska tillgång, spara pengar, tid och bindning hemma. En pool håller mycket längre och kan användas gång på gång.
 4. En egen lyxig resort på din egna tomt
  En pool är självklart bra för aktiviteter och träning, men en väldesignad pool kan förvandla din fastighet till din alldeles egna utomhusoas. Med smarta designfunktioner och bekvämligheter kan din drömpool skapa en lugn och lyxig atmosfär i ditt eget hem. Resorten du drömmer om kan verkligen bli verklighet, du kommer aldrig vilja lämna ditt hem.
 5. Öka värdet vid försäljning
   En pool tillför en touch av lyx till din fastighet gör att den sticker ut från andra i området. Du kanske inte vill sälja nu, men när du gör det kan en pool göra en enorm skillnad för resultatet.
 6. Koppla av
  Att spendera tid i vatten hjälper din kropp att slappna av, lindrar stress och förbättrar sömnen. Efter en lång dag på jobbet, eller när du känner att du behöver en liten paus från livets påfrestningar, gör en pool stor skillnad. Det är inte bara för barnen, en pool kan vara ett mycket effektivt verktyg för att främja en stressfri livsstil. Det är även trevligt att kombinera med en utomhus jacuzzi som är perfekt för stela leder.
 7. Poolpartys etc
  En pool är en fantastisk ursäkt för att umgås med familj och vänner. Oavsett om du har barn eller inte, ingenting säger sommar som en grupp människor som kopplar av i poolen med en uppfriskande drink i handen och doften av en BBQ som lagar mat!
 8. Långvarigt roligt
  Njut av en pool för en livstid genom att välja en kvalitets poolbyggare i Sverige som POOLGIGANTEN. Pool, i allmänhet, står sig starkt mot tidens tand och så är en funktionell och kvalitets investering. Ett besök eller en semester kan ta slut, men en pool kommer fortfarande att leverera vackra minnen, utan krångel. Väljer du en thermopool är en av de mest hållbara poolkonstruktioner som finns på marknaden idag. Den byggs med thermoblock som fylls med armering och betong.
 9. Håll barnen i närheten
  Du kommer alltid att kunna hålla ett öga på barnen när de simmar i poolen istället för att leka i grannskapet. Med rätt simträning kan pooler vara mycket säkra.

Övrigt: bygger du nytt kan du i samband med det anlägga en pool eftersom det blir mer kostnadseffektivt med grävning och kunna dra rör med el och annat till poolutrustning direkt in i husets förråd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.