maj 24, 2024
Vårens hetaste trender 2021

Vårens hetaste trender 2021

Nu går vi in i den kalla vintern och det är svårt att motstå att fantisera om våren 2021. När knopparna börjar blomma, fåglarna kommer tillbaka och man kan ta ett krispigt glas vin på en uteservering. Men kanske främst ser vi fram emot vårens hetaste modetrender. Vårens trender är en blandad mix där mönster, läder och garderobsklassiker står i fokus. Vi har listat de 5 hetaste trenderna! 

 

  • Läder Läder Läder! 

Det mest klassiska man kan äga är en riktigt snygg skinnjacka. Den funkar till alla tillfällen och näst intill till alla plagg. Till våren 2021 står läder återigen i fokus. Nu ska vi bära läder från topp till tå. Våga satsa fullt ut. Det finns flera snygga plagg i läder, skjortor, klänningar och till och med hårband.

 

  • Pastell i alla olika nyanser 

En het trend till våren 2021 är plagg i heta pastellfärger. Något som kommer bli extra moderna är pastellkostymer. Klassiska och välsittande kostymer i en härlig rosa pastellfärg eller en härlig turkos nyans. Märken att hålla ett litet extra öga på är Ganni, Stine Goya och Gestuz som alla leder den färgglada pastell-marschen.

 

  • Stickade västar 

En trend som har vuxit fram under hösten är den stickade västen. Trenden håller i sig och blir vårens måste ha-plagg. Den stickade västen passar överraskande nog till det mesta. Klä den över en skjorta eller ha den över en långklänning. Västen passar till allt och är ett måste till våren 2021.

 

  • Den klassiska trenchcoaten 

Den klassiska trenchcoaten går aldrig ur tiden men till våren presenteras trenchcoaten 2.0. Nu är det större statement trenchcoats som står i fokus. Proportionerna ska vara stora och gärna dramatiska. Breda armar, stor krage och tydlig midja kommer vara modeller vi kommer se mycket av till våren. Trenchcoaten är en klassiker så investerar man i en tidlös trenchcoat kommer du ha den livet ut.

  • Skotrender 

Det börjar bubbla kring skotrenderna till våren 2021 och det finns några tydliga trender vi spanat in. Lårhöga stövlar, loafers och kritvita sneakers är trender vi kommer ha stenkoll på under våren. Om du redan nu vill börja spana på skor till våren eller köpa skor online så kan vi varmt rekommendera Footmall.se.

För att sammanfatta trenderna till våren 2021 så är orden lekfullhet och tidlöshet det som sätter fingret på trenderna. Kombinera en stickad väst med en långklänning, ta sedan på en trenchcoat och ett par kritvita sneakers och du är så trendig du bara kan bli. Läs mer om härliga trender på Elle.se för att få mer inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.