april 19, 2024
Trots den digitaliseringen vill vi ändå ha vissa papper utskrivet

Trots den digitaliseringen vill vi ändå ha vissa papper utskrivet

Det går mot mindre och mindre att vi får saker i pappersform, nu kan du gå på möte och efteråt får du materialet du kikat på i PDF form. Billigare och miljövänligare men alltid inte lika träffsäkert.

När du har utskrivna dokument från mötet du var på nyligen liggandes på ett bord så blir du påmind att det var det du skulle kolla på, i mailen så glöms informationen lättare bort.  Inom segmentet “lyx marknadsföring” då tycker jag att det på sin rätt att man får pappersformat på det mesta. Det ska helst vara utskrivet på ett finare papper och skrift av hög kvalité och i färg. Det sänder ut signaler undermedvetet.

 

En bok med syfte att utforska fenomenet lyxmarknadsföring och lyxvarumärken från ett
djupare och mer forskningsorienterat perspektiv.
Boken förklarar hur man på bästa sätt marknadsför lyx- och premiumprodukter och passar utmärkt till fördjupningskurser i marknadsföring.

 

Visste du att människor tycker om att höra se sitt namn? 

Använd det när du är på möten, skriv ut ett dagordning med företagsnamnet högst upp och få dina klienter känna sig mer viktiga. Trots allt behöver inte allt vara i pappersform. Har du en sittning, varför inte skriva ut placeringsskyltar till dina gäster. En liten gäst som får dig att framstå som du lagt mycket tid på det.

Högtider, att få pappersvykort från företag man arbetar med med eventuellt en gåva eller unik rabattkod är alltid uppskattat. Det är viktigt att vårda sina kunder och kommande kunder. Det är lättare att behålla en kund än att skaffa en nya troligtvis. Investerar du i en bättre skrivare kan du i stort sett spara in mycket pengar och när du inte behöver springa förbi ett tryckeri hela dagarna. Hos Billigafärgpatroner går det ju alltid att spara in en hacka genom att köpa billig färg online till sin skrivare via Billigafärgpatroner.se

Urban Marketing – flyers 

Varför inte gå ut ut på gatorna – I dessa online tider finns det något att säga för att du ska gå naturligt och träna lite IRL-marknadsföring. Gör den gammal skola med flygblad och affisch i lokala kaféer.  Denna strategi är mest effektiv för lokalt orienterade företag, men det kan fungera för alla. Det gäller att sticka ut om man vill synas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.