juli 19, 2024
Ta en härligt Staycation medan flytten är i igång

Ta en härligt Staycation medan flytten är i igång

Ta en härligt Staycation medan flytten är i igång

Västerås är en mindre stad som beskrivs som navet av transport kan man utskilja från kommunens hemsida. Faktum är att läget är dryga timmen bort från Stockholm och det är en vacker stad med allt vatten.

Följer du influencers har du säkert sett att många åkt över för en Staycation Steam hotellStaycation och betyder att man ta semester i sin egna stad eller i närheten av den. Den som kom på det namnet är genialisk och fått oss vilja unna oss mer vardagslyx! Det är inte alla hotell som duger till Staycation skulle vi säga.

Steam hotell i Västerås

Hotell som är Boutique hotel är lite mer extra intressanta

Det är ett Livsstilshotell är hotell som erbjuder sina gäster känsloupplevelser, atmosfär och livsstil. Livsstilshotellen började växa fram under 1980-90-talet i New York.

Det är ett hotell du kan göra mer än att “bara sova”, här finns det ofta en härlig bar, hotellets resturang  riktigt bra att det är värt besöka.

Boutiqe hotell Turbine hotell i Västerås

Många väljer att flytta in på hotell när dom flyttar till ett nytt boende för att inte behöva vara mitt i flytten. Vi är ofta medvetna om fördelarna rut-avdrag och anser därför att det är mer värt att ta in bärhjälp i Västerås och låta en flyttfirma sköta flytten medan du tar in på hotell. Det är en lyx i vardagen är att våga ta in extern hjälp!

Något som även trendar på tal om hotell, är att vi i vår inredning gärna vill ha hotellkänslan i våra egna hem. Här kommer därför några snabba tips.

  • Vill du få hemmet mer som ett hotell är det viktigt att tänka på detaljer som fina lampor och växter. Tänk gärna färgglada växter som ger rummet liv! Samla information från alla dina hotellbesök för att lättare få känslan över vad du vill ha i ditt hem.
  • Ett annat tips är att inreda med möbler, så som en fåtölj, finare matta, större ljusstakar eller liknande. Försök matcha så en färg går igenom hela rummet.
  • Det som gör hotell lyxiga är ofta de tjocka täcken och kuddarna. Det är extra härlig känsla att krypa ner under täcket och lakanen som är lite hårdare än det vi ofta har hemma. Satsa därför för att investera i bättre sängkläder som lyfter din säng. En sänggavel gör också mycket och ger ett lyxigare intryck.

Vi gillar verkligen Boutiqe hotell känslan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.