april 15, 2024
Sveriges bästa träningskläder för män?

Sveriges bästa träningskläder för män?

Enligt siffror från Folkhälsomyndigheten (Folkhälsoenkäten 2020) tränar cirka två tredjedelar av den svenska befolkningen minst 150 minuter i veckan, vilket anses vara gränsen för att man ska uppleva en positiv effekt av träningen.

 

Men trots att ganska många svenskar tränar så passa mycket är det förvånansvärt svårt att hitta riktigt bra träningskläder som man älskar. Detta stämmer framför allt om man inte vill förlita sig på de massiva varumärkena såsom Nike, Adidas, etc. Svårare är det dessutom för män att hitta träningskläder de gillar då utbudet är mer begränsat än för kvinnor.

 

Därför blev vi positivt överraskade och väldigt glada när vi för ett par veckor sedan snubblade över det nystartade, svenska märket Relode. Låter det intressant kan du läsa mer om deras träningskläder nedan.

Kombinerar snygg design med högsta möjliga kvalitet

Något som utmärker alla Relodes träningskläder för män är att man har lagt lika mycket tid på att designa snygga träningskläder som man har på att designa kvalitativa kläder. Visst låter det uppenbart och något som alla borde fokusera på, men tyvärr är det inte riktigt så.

 

Vi har testat mycket träningskläder förr och har sett ett tydligt tecken där märken antingen fokuserar på snygg design eller på bra kvalitet. Däremot är det sällan företag lyckas kombinera de båda. Fram tills nu, det vill säga.

Flera unika kollektioner för män

Något vi verkligen uppskattar med Relode.se är att de skapat flera spännande kollektioner både för män och kvinnor. Och även om många av kollektionerna delar egenskaper såsom material så skiljer sig utformningen och klädesplaggen markant från varandra.

Relodes kollektioner för män:

  • BLVCKOUT – i denna kollektion hittar du riktigt bra träningsbyxor i olika färger, bland annat svart och beige. Byxorna kallas joggers då de är perfekta för löpning i svalare väder, men kan med fördel bäras till och från gymmet också.
  • MINIMALIST – söker du slitstarka t-shirts med “skin-tight passform” för alla former av träning så är Minimalist kollektionen för dig. T-shirtsen lämpar sig lika bra för yoga som crossfit och tung träning på gymmet.
  • TOKYO – shorts är något alla som tränar mycket behöver och vi älskar hur bra Relodes Tokyo träningsshorts är. De sitter bra runt midjan och har stretch som gör att byxorna följer med i varje rörelse du gör.
  • ONYX – mycket av Relodes kläder är stilrena utan stora tryck. Fast många gillar tryck på sina t-shirts och linnen och då är Onyx perfekt. Snygga t-shirts och stringers med vitt tryck på svart bakgrund.
  • TACTICAL – enkla shorts och linnen med inspiration från militära träningskläder hittar du i kollektionen Tactical. Dessutom är kläderna prisvärda!

 

För att optimera användarvänligheten har man även samlat de bästa kläderna efter olika träningsformer. Du kan bland annat shoppa yogakläder, gymkläder, crossfitkläder och kläder som lämpar sig för löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.