juli 19, 2024
Stockholms nya attraktiva stadsdelar bidrar till att vi rör på oss

Stockholms nya attraktiva stadsdelar bidrar till att vi rör på oss

Vi människor bor ofta kvar i samma område som vi växt upp i och vi rör oss mest i samma kvarter. Speciellt är det något som gäller Stockholmarna skulle vi säga. Där är det nästan som om att växer man upp söder om Stockholm, ja då då bor man där resten av sitt liv.

Aningen instängt tänk kan jag tycka, varför göra som som ens föräldrar gjort? Men nu rör vi på oss mer än förut tack vare Stockholms nya moderna stadsdelar,  beror det på att det är värt att röra på sig?

Bildkälla: https://vaxer.stockholm/omraden/norrmalm-vision-city/

Vilka bekvämligheter vill vi du bo nära?

 • Gym
  Är du en person som tycker om att gymma kanske du uppskattar närheten till gymmet, personligen vet jag att det gymmandet som blir av är bra träning och väljer gärna att ha närhet till det.
 • Shopping
  Vissa uppskattar att ha närhet till ett centrum för att kunna handla mat och kläder.
 • Restauranger
  Uppskattar du liv och rörelse så kan en gata med massor av restauranger vara där du bör bo.
 • Närhet till arbete/skolor
  Många väljer att arbeta i närheten av där dom bor, det spar in tid i vardagen och att kunna gå hem på lunchen och äta vilken lyx!
 • Lekparker och parker
  Gemensamma ytor att ses och umgås med i området!
 • Nybyggt har öppna planlösningar
  Moderna boenden har mer öppna planlösningar, större toaletter och så vidare.

De nya stadsdelarna är sociala och med bekvämligheter i närheten

I Stockholm byggs nya stadsdelar och tänk om alla tänkte så att dom inte vill flytta ifrån där dom bott innan då skulle dom stå tomma. Visste du att Stockholms stad består av totalt 13 stadsdelsområden? 

Stadsutveckling kommer innebära att allt fler kommer flytta och Peter Åkare är en seriös flyttfirma i Stockholm som erbjuder flyttjänster i hela Stockholm – såväl innanför tullarna som ute i förorterna och kranskommunerna. 

Oattrakitva områden blir attraktiva att bo i

Det här med hur våra stadsdelar utvecklas är intressant, områden vi aldrig tänkt att vi skulle kunna tänka oss att flytta till i Stockholm blir plötsligt intressant för oss. Det moderna stadsdelar inkluderar områden där vi kan umgås utomhus, lokala verksamheter. Vissa fastigheter inkluderar öppna gemensamma ytor som gym, co-working space, förskola med mera. Det byggs med tillgänglighet och funktion. Det ska vara attraktivt att bo i området. Kikar man på vaxer.stockholm/omraden/ kan du följa vad som händer. 

Att välja att flytta till nybyggnation brukar i första etapp ge lägre marknadspris så det är bra att ha koll på vad som händer i Stockholm. Trots allt är Stockholm staden där du verkligen kan göra en bostadskarriär! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.