maj 24, 2024

WordPress

 

WordPress driver dagsläget mer än 60 miljoner + webbplatser

Går du i tankarna att börja blogga i WordPress så behöver du inte leta längre. Vi är en WordPress baserad bloggportal. WordPress gör det lätt för dig att skapa en en personlig fin webbplats “blogg” på endast några knapptryck bort. Genom att blogga med WordPress har du inga begränsningar över hur långt du kan ta dig med din blogg, hos oss får du fri tillgång till webbutrymme, möjlighet koppla din domän och välja på ett uppsjö olika pluggin visa på din blogg startsida.

WordPress är med andra ord ett väldigt kraftfull verktyg med stora friheter att skapa en sidan du vill ha.

Det är både gratis och enkelt att komma igång och vi tillhandahåller design, funktioner och support som blåser liv i dina bloggdrömMar!

Fördelar med att köra WordPress hos oss:

  • Du behöver inget eget webbutrymme som kostar pengar det får du gratis hos oss!
  • Enkelt att komma igång och du kan vara ingång redan efter några minuter!
  • Du behöver inga kunskaper att installera wordpress, det är redan färdigt!
  • Vi tillhanda håller fina layouter som du kan fritt välja på och sedan personifiera efter ditt smak och tycke!
  • Är det något särskilt tema du vill ha som vi inte har, maila oss på info@delacay.com så kan vi troligtvis lösa det åt dig!
  • Mängder med plug-in som gör att det blir lättare för dig att bibehålla dina läsare som nyhetsbrev, Instagram, Facebook mm.
  • Om du någon gång skulle känna att du växt ut en bloggportal, då kan du enkelt ta dina filer och gå!
  • Har du bloggat på annat håll, är det ingen fara det går lyfta in din blogg här hos oss.

Din egna design med WordPress finns möjligheterna

Fånga in dina besökare med en fin och unik blogg, här kan du välja typsnitt, färger, lägga en egen logga med mycket mera för att göra din webbplats till din egna. Är det första gången du bloggar med WordPress så har vi gjort enkla guider med Steg för steg hur du kommer igång med din blogg.

Men vad är WordPress?

WordPress är ett blogg- och innehållshanteringssystem (CMS) skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det är en av världens mest använda program för att blogga. Systemet har få begränsningar för dig som få bloggare och det finns tusentals olika plug-in och olika teman att välja på. Vi har underlättat för dig och valt ut dom bästa verktygen åt dig och vi uppdaterar kontinuerligt med det senaste för dig.

Välkommen att börja blogga hos oss vi har många kostnadsfria, anpassningsbara, mobil anpassade teman för dig att välja på!