juli 20, 2024

Börja tjäna pengar på att blogga

Börja tjäna pengar på att blogga

Vad är det som skiljer dom som tjänar pengar på sin blogg och som inte gör det?

Jo det är viljan och uppoffringen som krävs för skapa en blogg som du faktiskt tjänar pengar på. Att tjäna pengar på sin blogg kommer inte över en natt, för då hade alla sysslat med det. För att tjäna pengar dag 1 då så behöver du nästan vara kändis eller ha en stor Instagram mm.

Börja tjäna pengar på att blogga

Visst är det roligt att ändå tjäna pengar på att blogga? Om svaret är ja, fortsätt att läsa!

Det är ganska så lätt att tjäna pengar på din blogg om du gör lite förarbete. Ett förarbete som på sikt kan generera pengar även när du sover. Föreställ dig att du tjänar pengar medan du sover, kan det bli mindre jobbigt?

Olika sätt att tjäna pengar på att blogga

  • Affiliatemarknadsföring och via ett nätverk thämta “trackinglänkar” som genererar pengar till dig.Affiliatemarknadsföring är en typ av marknadsföring där man får betalt för att referera kunder till vissa butiker.
  • Blogg – Det är mångas drömmar att varje dag vakna upp och veta att det man fotar, gör kommer finnas i en blogg som content som du sedan tjänar pengar på. Hela livet kan om du vill gå ut på att ständigt förnya ditt innehåll i bloggen. Du lever livet och det ger dig pengar!

Ett blogginlägg kan ge så mycket pengar att det som arbeta en hel vecka!

Här är bra tips för att tjäna pengar på att blogga

Dom vanligaste orsakerna till att bloggare som inte tjänar några pengar är för

  1. Dom vill inte tjäna pengar på sin blogg.
  2. Dom vet inte hur man gör 
  3. Dom har inte tålamodet att ta tag i att lära sig hur man gör och tänka långsiktigt. Ett dedikerat bloggande på rätt sätt kommer ge dig pengar!

 

Maila oss på info@delacay.com så kan du få möjligheten kostnadsfri konsultation om dina kanaler. Vi söker Influencer att ge uppdrag till!