april 19, 2024
Snabb leverans på cykeldäck och tillbehör till cykel

Snabb leverans på cykeldäck och tillbehör till cykel

Samarbete med tooorch.com

Att cykla och få in motion i vardagen är ett smidigt fordom för att snabbt ta sig från en punkt till en annan. Så här under sommartider så kan längre promenader leda till blåsor på fötterna och därför skulle vi på Delacay säga att cykel verkligen är ett bra färdmedel.

Till skillnad mot att gå så fläktar det väldigt skönt när man cyklar och har man rustat cykeln med cykelkorg så kan man få med sig allt man behöver till utflykten. Att cykla är verkligen underskattat, det ger verkligen en frihet.

Att köpa en begagnad cykel och rusta upp den

Har du ingen cykel och vill komma undan billigt så kan du köpa en cykel begagnat och rusta upp den genom att byta ut däcken och olja kedjan. Nybörjare?

Läs gärna denna guide: Köpa begagnad cykel – kvalitetskontroll i 8 enkla steg som du finner på tooorch.com/magazine

Det är viktigt du går igenom din cykel inför varje cykelsäsong så att du är säkert på att bromsar verkligen går att lita på i trafiken och att hjulen har tillräckligt med luft i sig. Är du inte så händig av dig,  kan du med stor fördel lära dig allt om hur du tar hand om din cykel på tooorch.com egen cykelguide.

Att annat bra alternativet skulle vi säga är att köpa att för cykeln online och ta tillbehören till din cykelreparatör som får göra arbetet åt dig. Då kommer du ha en cykel redo inom no-time och du kommer spara in en slant genom att handla
cykeldäck
online med mera.

Visste du att det är precis om med bildäck att du behöver byta ut dina cykeldäck emellan åt? 

Gummi torkar och cykeldäck slits ner och det är viktigt att du gör vad du kan så att du är säker i trafiken och glöm inte att använda hjälm. Även hjälmar behöver bytas ut med jämna mellanrum.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.