april 15, 2024
Semester på Öland för den bekväme resenären

Semester på Öland för den bekväme resenären


Samarbete med hotelskansen.com

Öland är ett av Sveriges mest populära semestermål för svenskarna och för den bekväma resenären, så är ett finare hotell med spa, restauranger och fina rum ofta högt på önskelistan.

Funderar du på boka hotel på Öland? Då kan vi på Delacay tipsa om Hotel skansen som erbjuder allt detta och mer därtill. Öland känns som Sveriges svar på The Hamptons och kanske är därför Öland är så älskat av Kungafamiljen?

Är du en person som många gånger känner dig mer trött efter semestern? 

Att åka på semester med familjen, vännerna och så vidare och hyra en stuga, handla mat, packa och kan var påfrestande och med en egen stuga så behöver du ofta laga din egna mat och hålla efter med städningen. Precis som i vardagen! Därför väljer allt fler att istället att ta in på hotell och fokusera på det roliga istället.

Börja dagen utan stress..

Vakna upp utvilad och gå ner till en perfekt lagad hotellfrukost ger en bra start på dagen.

För den Whiskey intresserade

Tycker du dessutom om whisky så har hotel skansen utnämnts till världens största Whiskey bar, mellan 1 juni 2018 – 14 januari 2019 i Gunniess World Records och för den extra Whiskey intresserade så kan du gå med i whiskyklubben The Long Island Whisky Society. Hotel skansen driver sedan 2007 egen import/handel av  whisky i större volymer och många återfinns att köpa på systembolaget privatimport tjänst under varumärket ”The Long Island Whisky” (TLIW).

Hotel Skansen på Öland

Den svenska Hamptons?

En semester på Öland på Hotel Skansen, på Öland tar mina tankar till Hamptons i Usa, med all sin grönska och New england inredning, sandstränder.  Varför inte hyra en cab och packa med dig en picknick korg och ta en härlig lunch vid vattnet? Eller ta en sväng till golfbanan och avsluta med champagne efter rundan!

Sammanfattning: Hotel Skansen passar allt från par och pensionärer till barnfamiljer och turister. Hotellet har lagt mycket fokus på att leverera en trygg upplevelse och har gjort många åtgärder med tanke på Corona.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.