juli 19, 2024
Semester i Sverige på: Costa del Balkong eller Las Verandas

Semester i Sverige på: Costa del Balkong eller Las Verandas

Semester i Sverige på: Costa del Balkong eller Las Verandas

I samarbete med kilamobler.se

I sommar är det stor sannolikhet att fler kommer att välja att ha sin semester i Sverige. För just nu så känns det ganska så osäkert att planera för utlandsresor och vad är inte bättre än att börja planera inför hur man vill inreda sin balkong, terass eller trädgård? 

Det kommer troligtvis bli ganska så soligt i sommar och vad jag känner just nu, så kommer vi vilja spendera så mycket tid vi kan utomhus tanke på att vi tillbringar lite mer tid inomhus just nu.

Vi på Delacay.com kan verkligen rekommendera att du tar och besöker Kilamöblers hemsida som har ett väldigt brett utbud på utomhusmöbler.

Sommaren njuts bäst under en Parasoll

Vi får faktiskt en bra solbränna även skuggan, så varför inte spendera tiden under ett parasoll? Personligen tycker jag det är mer trevligt att ligga i skuggan under en parasoll i solstol med en svalkande dryck och en god bok eller mobiltelefon. I skuggan kan man faktiskt dessutom se vad som är på skärmen.

Glöm dom traditionella små parasollerna som sticks ner i sandstranden, numera är dom stora och täcker över större områden. Ett parasoll en snygg inredningsdetalj som skapar pricken över it i trädgården. 

Hyde Luxe frihängande parasoll med tilt 300×300 cm antracitgrå från kilamobler.se

Denna fristående parasoll är perfekt att ha över bordet, ingen stång mitt i bordet och det går enkelt att vinkla för hur man vill skugga.

Paraflex Neo väggparasoll 230×230 cm från kilamobler.se

Här är en väggparasoll som fäst på väggen, väldigt praktiskt att ha på en balkong där man kanske kan tänka på att det ibland blåser en del och utrymmer är mindre. Det ser väldigt härligt ut att sitta sådär på balkongen med datorn och arbeta sådan fridfull miljö.

Se alla parasoller här!

Personligen håller jag på och inreder min balkong och jag har redan varit ute och mätt ytan jag har att arbeta med, då jag kommer köpa mina balkongmöbler online.

Just hos Kilamöbler är det 14 dagars öppet köp, fria returer och personlig service. Vilken med personlig service är viktig när man köper möbler på nätet för att du kan få hjälp med så att det faktiskt blir rätt från början.

Skribent: Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.