juni 15, 2024
Så klär du dig snyggt och svalt på sommaren som man

Så klär du dig snyggt och svalt på sommaren som man

Vi förstår att klädsel på sommaren kan vara utmanande. Att hitta en balans mellan att se snygg och samtidigt hålla sig sval kan vara svårt, men det behöver inte vara det! Vi har samlat några tips och tricks för att du ska kunna klä dig snyggt och svalt under sommaren.

  1. Välj rätt material Ett av de viktigaste sätten att hålla sig sval under sommaren är att välja rätt material för dina kläder. Undvik syntetiska material, som polyester och nylon, eftersom de inte andas bra och kan leda till överhettning. Istället bör du satsa på naturliga material, som bomull, linne och viskos. Dessa material andas bättre och kommer att hålla dig sval under de varma sommardagarna.
  2. Håll dig till ljusa färger Ljusa färger reflekterar solens strålar och håller dig kallare än mörka färger som absorberar värmen. Så satsa på ljusa och pastellfärger för att hålla dig sval och se snygg ut.
  3. Använd lösare passform Tighta kläder kan vara obekväma och göra det svårt att andas i sommarvärmen. Istället bör du satsa på kläder med en lösare passform som inte sitter åt på huden. Lösa kläder kommer också att öka luftcirkulationen runt kroppen och hålla dig sval.
  4. Skippa de tunga accessoarerna Tunga accessoarer, som stora halsband eller väskor, kan också göra det svårare att hålla sig sval i sommarvärmen. Försök att skippa dessa eller välj mindre och lättare varianter. Satsa på solglasögon och en liten handväska istället för att hålla dig snygg och bekväm.
  5. Lösa byxor och shorts Lösa byxor och shorts är också en bra val på sommaren. De ger dig rörelsefrihet och gör det lätt att hålla dig sval. Du kan välja mellan olika typer av byxor och shorts, som jeansshorts eller lösa bomullsbyxor eller linnebyxor.
  6. Lätta skjortor och toppar Lätta skjortor och toppar är också perfekta på sommaren. De ger dig en elegant look samtidigt som de håller dig sval. Välj tunna material som bomull eller linne för att hålla dig bekväm. På kvällen är det snyggt att komplettera med en linnekavaj.
  7. Sandaler och sneakers När det gäller skor på sommaren, välj sandaler och sneakers som är bekväma och ger god ventilation. Undvik skor som kan göra dina fötter svettiga, vilket kan leda till obehagliga lukt och irritation.

Här finner du sommarkläder för man och massor av mode herr.

Shoppa skönhet med Lyko rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.