maj 26, 2024
Så här vet du när det är dags att byta batteri på din iPhone

Så här vet du när det är dags att byta batteri på din iPhone

Så här vet du när det är dags att byta batteri på din iPhone

Samarbete med Phonehero.se

Använder du din Iphone mer än din dator och din tv är det ganska så stor sannolikhet att ditt batteri kommer slitas ut i förtid. Givetvis ska man inte behöva begränsa sitt mobilbruk aka”missbruk” bara för att batteriet slits ut i förväg men det finns knep och trix att tillgå!

 Du kan själv kontrollera din iPhones batterihälsa genom att gå in på inställningar och sedan batteri. Om det står “service” eller hälsan är under 85% börjar det bli dags att byta.

Många väljer idag att köpa ny mobiltelefon istället för byta ut batteriet när börjar lagga. Vilket är helt onödigt om du vill leva mer hållbart liv och miljövänligt! Har du haft din Iphone i över två år så är det troligtvis byta batteri iPhone 8  du behöver göra. Phonehero kan byta batteri på alla Iphones och dom har givetvis även original batteri från Apple som är snäppet mer prisvärt och bättre. Dom lagar även Iphone telefoner så med andra ord mycket på samma ställe.

 
Service för mobiltelefoner  i Malmö eller Stockholm, vill du skicka in mobilen så bjuder dom på frakten om du vill skicka in din mobilen för batteribyte.

Ett tips för få batteriet i mobilen att inte slita ut i förskott

  • Undvik att inte ha på vibration i onödan
  • Inte utsätta mobilen för onödig värme överhettning på sommaren
  • Minska ner på mobilanvändandet

Rolig kuriosa är att vi människor får mer gjort om vi inte får notis varje gång mobilen vibrerar. Det är nämligen vetenskapligt bevisat att blir vi störda av mobilen tar det 15 minuter att gå tillbaka till samma fokus mood vi var innan i.

I dagens samhälle överanvänder vi mobilen, att vi frågar en vän om råd finns knappt inte längre. Vi gör allt med en sökning bort, Google har alla våra svar. Idag kommer ungefär 80% av all trafik på hemsidor från mobil.

 

Med rabattkoden: delacay150 får ni 150 kr rabatt på batteribyte för alla iPhone-modeller. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.