maj 26, 2024
Så får du perfekt snygga bryn varje dag med Microblading

Så får du perfekt snygga bryn varje dag med Microblading

Är du en person som drömmer om att vakna upp varje morgon med perfekt målade bryn? Då kan microblading vara något för dig. Det är en semi-permanent make up av ögonbryn som ger realistiska ögonbryn strån tack vare tunna streck i färg i ögonbrynets naturliga växtriktning. Snygga ögonbryn kan vara ett riktigt lyft för hela ansiktet. 

Microblading är populärt hos kändisar

Kändisar har mycket på agendan och att lägga tid varje morgon på att måla dit ett par ögonbryn är tidskrävande och varje dag blir inte alltid en perfekt bryn dag. Kändisarnas favorit teknik för microblading är Phibrows, det är lite dyrare än traditionell microblading men resultatet är talar för dig själv och behandlingen har tagit marknaden med storm. Fortfarande är Phibrows ganska nytt i Sverige men influencers som Kenza och Petra Tungården älskar behandlingen och har gjort microblading i Stockholm.

 

Phi 1 618 ansikts morfologi och gyllene proportioner 

Det beror på att resultatet varje gång blir perfekt utformat för den som ska behandlas och på grund av den exakta utmätningen av brynen Phi enligt ansikts morfologi och gyllene proportioner (phi 1 618). Genom att använda sig av denna teknik med gyllene förhållandet för att få ett fin ansiktsasymmetri. Du får helt enkelt rätt färg på brynen som ser naturliga ut och som passar ditt ansikte tack vare  PHI kompassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.