maj 24, 2024
Så får du en lyckad konferensresa

Så får du en lyckad konferensresa

Travel2 erbjuder skräddarsydda konferensresor och företagsresor utomlands. Det är ett jättebra alternativ för dig och ditt företag, av flera anledningar. Jag ska gå in på varför det är en annorlunda och mer spännande lösning. Varför just “skräddarsydda” konferensresor och inte en vanlig konferens i en lokal konferensanläggning?

Stärk ditt team

 

Var inte bara en grupp. Bli ett team, som kommer varandra närmare. Företagsresor eller konferensresor är ett utmärkt sätt att lära känna en ny grupp. Även för att stärk de befintliga banden, eller i vissa fall till och med få en nystart. Man kan belöna sin arbetsgrupp eller avdelning, lite som att ge bonusar. Vem skulle inte vilja åka till Toscana eller Barcelona? Det kan vara mycket uppskattat bland dina kollegor. 

Andra fördelar är att Travel2 erbjuder realistiska priser. Problemet är ofta med denna typen av lyxtjänster är att det ofta är dyra. Det är något som ändå får anses som lite “premium”. Alla företag och avdelningar har inte råd med konferensresor utomlands. Är du till exempel barnmorska eller undersköterska, kan du nog drömma om den typen av behandling. Så har just ni den möjligheten, så ska man se till att njuta och unna sig detta, i så hög grad som möjligt. 

 

Tips på resmål

 

Det finns många fantastiska resmål. Några resmål som erbjuds just genom Travel2 är St. Petersburg, Nice, Aten, Toscana, Champange och Belgrad. Men det finns givetvis många andra aktörer. Man kan också annordna sin egen konferensresa om man har den möjligheten och den resursen. I somliga fall kan det bli billigare, men det naturligtvis bli dyrare också. 

Ibland är det helt enkelt inte möjligt att själv välja destination. Vissa konferenseresor måste vara på vissa ställen. Det kan till exempel röra sig om konferensen är ett samröre med andra organisationer eller grupper. Foskare exempelvis, släpper sina forskningsrapporter på forskningskonferenser utomlands. De kan till exempel hållas på samma plats varje år. Då bokar man oftast bara flygbiljett och hotell. Man tar en taxi och ordnar det på bästa sätt. Det är inte säkert att man har så mycket fritid heller, det är mer en arbetsresa än en upplevelse. Konferenser kan alltså genomföras på många platser och på olika sätt. Bortsett från mängder av orter så skiljer sig själva lokalerna väldigt mycket åt också. Det kan vara på ett hotell, ett SPA eller på ett kryssningsfartyg exempelvis. Jag föreslår att ni besöker Travel2 och ser om deras stora utbud skulle kunna passa just er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.