april 19, 2024
Så bleker du tänderna hemma guide

Så bleker du tänderna hemma guide

Det finns många tillvägagångssätt att bli snyggare och känna dig fräschare inför din partner, alla vänner och kollegor… eller på en shoppingrunda eller på krogen. Många uppgraderar sin garderob. Andra skaffar klockor eller bilar för att boosta sig själva. Här ska jag tipsa en av de kanske enklaste, bästa och mest populära metoderna som finns där ute.

Smidig tandblekning hemma

När det kommer till vad man kan göra för sig själv och inte med hemmet eller ekonomin exempelvis, så är det framförallt utseende och hälsa många satsar på. Ingrepp med exempelvis botox eller saltlösningar (tidigare silikon) är dyra och tidskrävande. Ibland är de kännbara också. De kan göra ont och vara påfrestande både psykiskt och fysiskt. Många gånger är tandblekning ett mycket bättre alternativ ur flera aspekter. Känner du att du vill piffa upp dig, och känner att du vill börja någonstans så kan tandblekning absolut rekommenderas.

Har du en begränsad budget, kanske är låginkomsttagare, så är tandblekning något som kan göra stor skillnad på små pengar. Vill du spara ännu mer pengar ska prova på tandblekning och göra hemma. Där finns också instruktionerna kring hur du bleker hemma. 

Klart fler fördelar

Det behöver inte vara sämre än att gå till en riktig tandläkare, och det är perfekt för den som har fobi för tandläkare, så kallad tandläkarskräck. Tandblekning passar dessutom de allra flesta, då det är väldigt få risker med att bleka tänderna hemma. Möjligtvis skulle det kunna finnas hypotetiska risker om man har någon väldigt ovanlig allergi eller om man har så pass förstörda tänder, att man inte har någon emalj kvar. Men då kanske man ändå bör uppsöka tandläkare eller läkare för behandlingar och mediciner, så då är ändå tandblekning inte aktuellt. För de allra flesta är tandblekning något som är billigt och ger resultat enkelt. Få saker kan vara så belönande. 

Ofta brukar utmärkta resultat på en enkel och billig penning, innebära bluff och båg. Men så är det alltså inte i de här fallet. Tandblekning är en vedertagen behandlingsmetod bland filmstjärnor, popstjärnor, politiker och andra kändisar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.