maj 26, 2024

Rabattkoder för take away av mat

Att använda sig av take away för mat är mer vanligt än någonsin i dessa tider. Det finns tre större aktörer i Sverige och dom som har mest marknadsandelar kommer vi presentera. Förr var det fler aktörer men Onlinepizza blev uppköpa och om sanningen ska fram vem orkar med att ha fler än tre Take away appar?

De 3 bästa take away appar

Det är, Wolt, Foodora och Uber eats.

Men vad skiljer dom sig åt, är utbudet samma? Vi skulle inte säga att det är samma faktiskt. I Stockholm upplever vi att dom skiljer sig åt och restaurangerna som deltar i dom 3 apparna är inte med alla gånger i alla appar.

Uber Eats – Här upplever vi att det är fler Restauranger kring Stureplan som Sturehof och liknande. Det är aningen roligare unika restauranger i Uber Eats.

Wolt – Här är det ganska bra utbud på restauranger och det är en väldigt enkel app. Wolt är den appen vi handlat mest ifrån. Här kan ni tex hitta Wolt rabattkod 

Foodora – Vi upplever att den är den största aktören i Sverige som folk känner till. Den har mest sökningar per månad iaf. Det är kommer i alla fall från Tyskland och kom till Sverige, vid 2016.

Tydligen är Wolt en finsk restaurang-appen och det lanserade också i Sverige 2016.

Det har kommit en del andra mindre Svenska aktörer men det verkar sig inte som någon av dom riktigt slagit sig in på marknaden. Det är svårt att konkurrera med jättarna. 

Nackdelen, med dom flesta Take away med utkörning har ett smalt dryckes utbud och efterrätter är även ganska så begränsat.

I Stockholm tex är det inte självklart att du kan köpa med en kaffelatte med din beställning. Nu har vi inte frågat varför, men vi tror det kan ha med vältrisken (vi får be att återkomma med svar) men det är aningen tråkigt att man inte kan få en kaffe latte med frukosten på alla ställen. 

I Stockholm börjar leveransen så sent som klockan 10, i alla fall där vi utgår från Östermalm. Nu ska man inte klaga för mycket, tänk när det inte fanns så här mycket take away utkörning? Nu till det roliga!

Rabattkoder för, Foodora, Wolt, Uber eats 2020

  • Uber Eats promo kod Få 150 kr rabatt med Uber Eats med kod: eats-05tzs Här är appen
  • FOODORA –  80 kr att handla. Det gäller endast nya kunder, klicka här för att ta del! (alltid giltig)
  • WOLT –  MISSJENNIE  ger er 50 kr att handla (alltid giltig)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.