april 21, 2021
Punktträna med EM-träning

Punktträna med EM-träning

Trenderna inom träning och fitness just nu är att vi vill gärna ha en snygg rumpa och det är för intet att gärna vill ha squat proffs tights. Ett vanligt problem vi upplever när vi tränar att det är svårt att punktträna utan att bygga muskler på fel ställen. Tränar vi rumpa så vill vi gärna att dessa muskler växer och att benen inte  växer. Att utföra otaliga timmar med squash, hemmaträning med YouTube med dom bästa övningarna bygga rumpa tar sin tid och resultaten blir inte alltid det man sett framför sig. Till en stor del går det att få ganska så bra resultat för den envisa och den kunniga. 

 

Punktträna EM-träning

EM träning skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer. Denna form av träning ger en intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym. Exempelvis en halvtimmer behandling på magen magen motsvarar 20 000 situps. Passar dig som vill punktträna ett visst område!

  • För en behandlingskur med EM-träning rekommenderas två behandlingar per vecka med minst 1-2 dagars vila emellan under en treveckors period
  • Äntligen går det att punktträna om man är villig att spendera en slant!
  • Detta går givetvis att applicera på mage, vader och så vidare.

Electromagnetic muscle builder

Med maskinen EMSlim kan du träna genom att ligga på en brits i 30 minuter mer område. Bygg muskler och bränn fett med EMSlim. Detta ska inte förväxlas med EMS-träning då det innebär att man tränar med hjälp av el och är en teknologi som funnits över 40 år.

Är du ute efter en quick fix, tex att få magrutor på kort tid så kan EM-träning vara något för dig.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *