april 19, 2024
Så ökar du chanserna att hitta kärleken

Så ökar du chanserna att hitta kärleken

Öka chanserna att hitta kärleken

I samarbete med dejtingsidor.nu

Att finna kärleken idag är inte lika enkelt som förr i tiden och man kan tycka att det skulle bli lättare med all teknik vi har tillgängligt, som dejting appar och nätdejtning.  Vägen att till att finna kärleken kan vara krokig men det flesta når i mål någon gång i livet. Har du förresten reflekterat över att problemet att du inte hittar en partner kanske ligger i ditt Mindset och ditt egna välmående? Läs mer…..

Din tid att hitta kärleken den kommer

Som sant sagt, din tid kommer. Inprincip alla finner tillslut en partner i livet. Men det kan krävas lite uppoffring för vissa. Du kan behöva finna dig själv och hjälpa kärleken på traven så att säga! Den kommer inte hem till soffan om du inte dejtar online dvs 😉

Att vara tillfreds med sig själv 

Har du bekant med att de flesta som faktiskt finner en livspartner finner den när dom minst anade det? Ofta är det i en tidpunkt i livet de var som lyckligast och har andra tankar i livet än desperat finna en partner och positivitet till livet flödar.

Varför? Jo här spelar frekvenser in, vad sänder du ut för “frekvenser” till din omgivning? Går du runt och tänker negativa tankar och inombords inte mår så bra, medför det att det kan vara extra svårt vara den glada personen som du normalt är på AW och som alla blickar åt sig. Du kanske inte är på rätt våglängd helt enkelt, låter det mysko?

Känslor som tillit, glädje, tacksamhet och kärlek skapar höga vibrationer som höjer vår frekvens. Det går hand i hand med attraktionslagen. Varför fungerar vissa relationer och ger oss energi medan andra fullständigt dränerar oss. Lyssna mer i podden: Relationer, frekvenser och känslofokus.

En bok som är väldigt populär bok inom dejting är: Hemligheten : från ögonkast till varaktig relation. Har du hört om uttrycket att vi ofta träffar samma typ av man, kanske någon som påminner om våran uppväxt? Boken förklarar varför och hur vi ska tänka. Men även att vi ge dejten en chans, vi är för snabba att gå vidare och ta nästa.

Ska du hitta kärleken online på dejtingsidor bör du göra det med öppen inställning och ha en positiv inställning. Tror du att du inte hittar någon, ja du hittar du troligtvis ingen!

Välj en stressfri dag för din kommande dejt

Ett bra tips är att boka in en kommande dejt på en dag där du inte behöver känna sig stressad, gärna så att du har tid mellan arbete och dejten att mentalt kunna gå från work-mode till dejt-mode. Kanske hinna piffa sig och ta ett glas och bli sådär lite extra positiv för är det något som går hem är det glada människor.

 

Sammanfattningsvis:

För att finna kärleken så behöver du vara tillfreds med dig själv, ditt liv, vara positiv och inte stressa in dig i saker. Att dejta ska vara roligt och du bör inte göra skada på dig själv.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.