juli 26, 2021
Ny prisvärd och skonsam tandblekning

Ny prisvärd och skonsam tandblekning

Ett vitt leende är det många som önskar sig, och det finns många företag som erbjuder tandblekning för att lösa det. Konsumenter och kunder har ett omättligt behov efter effektiv tandblekning hemma. Dock är det inte helt lätt med tanke på regelverk och olika ämnen som företagen använder som huvudsakligt blekmedel. 

 

Tidigare var väteperoxid det enda kända blekmedlet till tänder. Men i och med det kom flera oönskade biverkningar i form av ilningar i tänderna, irritation i tandköttet och ett slitet utseende på tänderna på grund av bortfrätt emalj. På grund av detta sattes ett regelverk inom EU att tandblekning som säljs för att användas hemma endast får innehålla 0.1% väteperoxid. Denna mängden ska vara oskadlig att använda, men blir också såklart mindre effektiv. 

 

Det kommer därför fler aktörer som erbjuder tandblekning fri från väteperoxid och vi har tittat närmare på wesmile.se tandblekning. Det som utmärker dem är att de erbjuder en prisvärd tandblekning, men som gör vad den lovar. För resultatet man får av den här tandblekningen är priset väldigt bra, då de ligger under många konkurrenter. Tandblekningen hos We Smile går att köpa som ett tandblekningskit med en effektiv LED-lampa, som en tandblekningspenna eller klassiska whitening strips. Det huvudsakliga ämnet som bleker tänderna är en PAP-syra som agerar likt väteperoxid men utan att slita och fräta på emaljen.

Tandblekning som vårdar tänderna och munhälsan

Utöver det huvudsakliga ämnet PAP-syra i tandblekningen innehåller deras tandblekning flera vårdande och naturligt blekande ingredienser. Den innehåller aloe vera som är skyddar tänderna och är antibakteriellt. Tandblekningen innehåller också granatäppleolja och fröolja från tranbär. Granatäppleolja minskar plack på tänderna och har antiinflammatoriska egenskaper. Plack på tänderna är det samma som tandsten och är något som kan orsaka karies. Fröolja från tranbär har en naturligt blekande effekt på tänderna och har förr använts som naturligt blekmedel. 

 

Eftersom allt fler väljer att bleka tänderna hemma och aktörerna som säljer tandblekning blir allt fler är det bra att som kund läsa in sig i innehållet. Det finns olika ämnen i olika tandblekningar för hemmabruk och de är olika effektiva samt har olika funktion. Se till att inte betala massa pengar för en tandblekning som inte innehåller något vettigt, utan köp tandblekning som är bevisat effektiv och skonsam för dig. Alla vill vi ha vitare tänder, men det är inte värt att offra munhälsan för. 

 

Kom ihåg att rådgöra med tandläkare om du har hål i tänderna och haft problem med tandköttet. Alla tänder och munnar kan inte utsättas för tandblekning, oavsett skonsamhet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *