maj 24, 2024
Nätdejtning och statistik

Nätdejtning och statistik

Att dejta på nätet är trendigare än någonsin och visste du att vi svenskar söker på nätet i snitt 6000 gånger på månad på just ordet “dejting”. Förvånansvärt mycket sökningar på “kontaktannons” det är troligtvis den äldre generationen som bidrar till det. Att dejta via nätet har nämligen ingen ålder. 

Källa Keywordplaner snittsökningar per månad

 

Hur ska man tänka när man väljer profilbild

Precis som en arbetsintervju är dejtning väldigt beroende av första intrycket och det är viktigt vilken typ av intryck du vill förmedla till dom som spanar in din profil. En sak vi aldrig har förstått oss på är: varför så många män envisas med att visa bild när dom borstar tänderna? Det är en bild ingen man eller kvinna bör ha med bland sina profilbilder.

Statistik har visat att bilder som är för nära taget inte är alltid det bästa. Försök istället att ha en variation på bilder på dig själv. Gärna en helkroppsbild som ej är i badkläder och en variation på bilder. Undvik att ta endast dina bästa bilder utan variera från vardagsbild till kanske en bild från ett festligare tillfälle. Se även till att inte använda dig av 10 år gamla bilder för att inte göra din kommande dejt besviken när denna inte känner igen dig. 3-5 bilder brukar rekommenderas. Undvik helst selfies, du har väl vänner som kan fota dig?

När du fixat profilbilderna är det presentationen som ska skrivas, eftersom ni inte känner varandra är det alltid bra att skapa ett enkelt samtalsämne tex referera till en bra bok du uppskattar, podd, aktiviteter du gärna gör. För frågan: Hej hur är det med dig? den sticker inte ut lika mycket som när någon tagit sig tid och har tanke bakom när dom kontaktar dig. Med en genomtänk unik presentation sticker du ut från mängden. Tycker du det är svårt att skriva någon, be en vän om råd om hur du kan förmedla dig själv på bästa tips. Tyvärr vi alla är lite ytliga, skriv gärna in din längd för att vi vill helt enkelt gärna veta det!

Det är lättare nu än vad det var förr med nätdejting då nu kan gå med olika datingsajter beroende på din ålder, vad du söker och så vidare.  Dajtingsajter är troligtvis ett litet finger i att många våga bryta sig ur från dåliga förhållanden då man behöver inte vända sig till krogen för finna en ny partner. Många gånger kan det vara svårt att få med sig en vän ut ens vänner har barn och familj att ta hand om.  Med smarta personlighets test kan du matchas med likasinnade. Se dom bästa sajterna för nätdejting här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.