maj 24, 2024
Mer tid spenderad tid hemma har bidragit till mer vuxenkul

Mer tid spenderad tid hemma har bidragit till mer vuxenkul

Samarbete med Vuxenkul.se

 I början av coronavåren så förutspådde flera psykologer att antalet skilsmässor riskerade att öka till följd av pandemi och statistik från domstolsverket har visat att antalet skilsmässoansökningar har ökat sedan coronaviruset fick spridning i Sverige, jämfört med i fjol.

Börjar ditt förhållande kännas tråkigt slentrian? Det går att rädda!

Bara för ett förhållande börjar kännas tråkigt innebär inte det att relationen på väg att ta slut. 

Att få förhållandet att klara pandemin

Det bästa du kan göra är att i stället att fokusera på aktiviteter som man vet att ens partner mår bra av, och att fokusera på det man kontrollera. Det kan underlätta för par som har det tufft under coronapandemin.Det kan vara stressigt att inte veta hur det kommer bli med jobb och inkomst längre fram så det bästa du kan göra är att ta den energin du har och försök lägga den på sådant som går att påverka och kontrollera. 


Varför inte fundera över vilka aktiviteter som du inte hann göra så mycket av förut och som du nu skulle kunna ägna mer tid åt? Några vanliga aktiviteter många väljer att göra är att utomhusträna mer, naturliv, men även förbättra sexlivet med sexleksaker. Många par som varit tillsammans i över 10 år upplever att livet inte är lika roligt längre. Ett bra tips är då att börja ta hand om sig själv, hitta på lite fler egna aktiviteter, kanske gå ner i vikt, köpa lite nya kläder. Varför inte boka in en staycation med jacuzzi och fålite egen tid från barnen och att utforska varandra? 

Shunga Love Bath Naughty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.