maj 24, 2024
Maximera fritiden i ett nyckelfärdigt Fritidshus

Maximera fritiden i ett nyckelfärdigt Fritidshus

Maximera fritiden i ett nyckelfärdigt Fritidshus

– Samarbete med Modulhus.se –

Fritiden är helig och den gäller att ta tillvara på till max och det är därför allt fler bygger sig ett nyckelfärdigt fritidshus att kunna spendera helgerna och lediga stunder med familj, vänner och släkt. Faktum är att det finns nog nästan inget som varvar ner oss som närheten till naturen. Att gå i skogen och plocka svamp, ta sig ett morgondopp och sitta på altanen med en kaffe. Med dagens moderna byggteknik i moduler gör att det enkelt går att få ett vinterbonat fritidshus på enbart några veckor från Modulhus.se som är en husleverantör som bygger allt i husväg. Livet är för kort att inte få spendera hela året runt i sitt fritidshus. 

Modulhus.se

Senaste byggtekniken av Fritidshus i moduler

Idag byggs till största del nyckelfärdigt fritidshus i fabriker och levereras i färdiga moduler som sätts samman vid leverans med kran. Det gör att man som kund besparar sig mycket huvudvärk och tid då man redan från början får ett fast pris och snabba leveranser på endast några veckor.

Prefabricerade hus i fabrik går det snabbare att bygga dom tillverkas i  fuktfri miljö där allt är sker på löpande band. Husen i sin tur är arkitektritade och man få det custommade i utförande interiör och exteriör efter ens egna budget och smak. Många väljer till exempel till en bastu och inbyggd terass till sina fritidshus samt att komplettera med ett Attefallshus på tomten där gäster kan övernatta. En perfekt lösning på somrarna om man vill ha en midsommarfest på landet då dom småhusen har upp till 8 sovplatser. 

Hur stort hus man vill ha bestämmer man själv, allt från 25 kvm-125 kvm och det går alltid i efterhand bygga ut om man skulle vilja bygga om huset till ett boningshus. Det är med andra ord otroligt flexibelt.

Modulhus.se

 

Fördelar med att ha ett i ett fritidshus
  • Närheten till naturen
  • Betydligt lägre priser än på vanlig villa
  • Nyckelfärdigt och underhållsfritt i många år
  • Möjlighet att bygga ut huset till en vill
  • Värdet på huset höjs vid en eventuell utbyggnad med tex ett Attefallshus
  • Härligare fritid med nära och kära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.