maj 24, 2024
Kvinnor vet bäst och bestämmer över sin kropp

Kvinnor vet bäst och bestämmer över sin kropp

Det är ingen annan, varken din kirurg, din partner eller samhället, som ska bestämma eller döma dig för vad du gör med din kropp.

En kvinna vet bäst vad som hon vill göra eller inte göra med sin kropp, samt vart hon vill lägga sina egna pengar utan att behöva bli dömd, varje människa gör sina egna val. 

En av dom vanligaste operationerna kvinnor gör är att förstora brösten och det är något som utförs i alla åldrar. Många gånger görs en operation efter att kvinnor fött sina underbara barn men känner att inte brösten vad dom alltid varit och därför väljer många att lägga sig under kniven för att återskapa det dom en gång haft. 

Plastikkirurgi är något som verkligen går bak i tiden, det började som rekonstruktion av näsa, öron och läppar och under världskriget utfördes många reparationer för brännskador med mera. Det var först på1960-talet de första silikonproteserna utvecklades för bröstförstoring, med så kallad Estetisk plastikkirurgi där inriktningen är på att förändra utseendet och/eller motverka det naturliga åldrandet med så kallade skönhetsoperationer.

 

Visste du att dom bästa och mest trovärdiga rekommendationer kring plastikkirurgi kommer från kvinnor till andra kvinnor?

 

AK Nygart är Akademiklinikens plastikkirurgiklinik i Malmö, som nu bytt namn till AK Nygart har lång erfarenhet och internationellt erkända expertis. Hos AK Nygart finner du Nordens bredaste utbud av plastikkirurgiska operationer.  Dom har nu en kampanj som dom döpt till; #KvinnorVetBäst

Är det någon läsare som undrar mer om hälsar Ak Nygart att ni är välkomna på deras informationskvällar där ni kan komma och prata om allt ni undrar över – Deras events är gratis och man får mat och bubbel, så är ni Skåne och är sugen att komma så kan man anmäla sig gratis HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.