april 15, 2024
Komma igång med träning är enklare med en Pt online

Komma igång med träning är enklare med en Pt online

-Samarbete med pt-online-

Komma igång med träning är enklare med en Pt online

Att komma igång och träna är flesta fall betydligt enklare med hjälp av en Pt online och i denna artikel ska vi förklara närmare varför. Idag har vi mer flexibla liv än någonsin och vill helst inte vara tidsbundna mer än nödvändigt. Att träna när och vart det passar än är därför populärare än någonsin.

Träna vart du vill med Pt-online

Tycker du om att träna sent på tidiga mornar eller sena kvällar? eller när du reser? Med online träning som är tillgänglig app i mobilen. I appen (som även går använda via datorn) kan du enkelt se dina special anpassade övningar enkelt. Här kan du skriva in din vikt och laddar upp före och efterbilder och följa dina träningsresultat. Med hjälp av en smidig chatt kan du få personlig coachning av din Pt online när behovet finns. Kostnaden är en bråkdel mot vad det hade varit om du anlitade en i IRL

Lättare att uppnå mål med sin träning

Det är bevisat att man enklare når resultaten om man sätter mål. Det gäller allt i livet, dock är det cirka 5 % enligt statistik som faktiskt sätter mätbara mål. Därför är chanserna stora att du kommer lyckas nå dina träningsresultat pågrund av:

  1. Du har gjort en aktiv investering i din hälsa
  2. Du kan följa dina resultat i appen
  3. Du kan få peppen du behöver
  4. Det är en verklig person som bryr sig om dina resultat

Går du i drömmarna att få drömkroppen du alltid velat ha och känner dig motiverat att träna när det passar dig? Då är Pt online något för dig!

 

En god kosthållning är även viktig för att få resultat du vill åt. Du kan därför välja att lägga till om du vill ha en kostschema och få rätter att välja på som är anpassade efter dina mål, tex om du vill bygga muskler, gå ner i vikt, tona kroppen och så vidare.

Kostschemat är utvecklat enligt makro måltider som är det som elitidrottare använder sig av. Det unika är att det bygger på fördelningen mellan fett, kolhydrater och protein. Det är väldigt effektivt och du som klient behöver inte ha matematiskt tänk då allt redan är förberett åt dig. Vill du ha kolhydrater eller inte, det går att anpassa i kosten, vilket gör att det passar för dom flesta.

En stor anledning att allt fler väljer att träna med pt online

Är att det krävs otroligt mycket tid att sätta ihop sitt egna träningsschema och har man inte sedan innan ett stort intresse av träning så kommer det krävas otaliga timmar att sätta sig in i ämnet och samma sak gäller kosten.

Tid är pengar, att använda sig av Pt-online är det är mycket tids besparande och enkelt, allt är redan färdigt åt dig!

Test du med här enkelt!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.