maj 24, 2024
Hårborttagning med laser – så funkar det

Hårborttagning med laser – så funkar det

Tänk om du ska hamnar på en öde ö och endast få ta med ett fåtal saker. Då kanske inte rakhyveln blir prioriterad. Bara tanken på att benen blir vildvuxna inom någon vecka är jobbig.

Kvinnor lägger en hel del tid på att få lena spiror och ibland om man har otur med snabbväxande strån kan dom kännas redan framåt kvällen. Många generas av oönskad hårväxt och vill kunna njuta i badkläder utan att behöva tänka på det. Kanske du har gått i tankarna om att göra laser hårborttagning?

Tekniken för permanent hårborttagning med laser har funnits relativt länge på marknaden med det är först nu som de riktigt effektiva och snabba teknikerna börjat erbjudas.

Hårborttagning med laser är ett effektivt sätt att få bort håret permanent

För att bli av med håret för alltid krävs i genomsnitt 4-8 behandlingstillfällen men redan efter första behandlingen kan du märka att det blir glesare mellan stråna. Men det gäller om du går till en salong som vet vad dom gör och har bra utrustning.

Områden som många väljer att behandla med laser hårborttagning:

Är ansiktet, kroppen, bikinilinjen. Män väljer ofta på axlar, rygg och mage. Många upplever att de får irriterad hud av att regelbundet plocka, vaxa eller raka bort håret. Speciellt med de grövre hårstråna. Med laser har man inte dessa bekymmer.

Behandlingen funkar så att det är en laser som ger ifrån sig energi som omvandlas till värme som går ner i hårsäcken och förstör håret. Nuförtiden är behandlingarna utvecklade så det knappt känns, på sin höjd som små stickningar i huden. Behandlingstiden ligger på allt från några minuter upp till en timme och du behöver göra cirka 4-8 behandlingar för bli helt hårfri. Det beror på att håret på våra kroppar har olika växtfaser och för att fånga upp alla hår behöver vi gå och lasra med jämna mellanrum. Ibland kan en graviditet eller andra hormonförändringar i våra kroppar leda till att vi får mer hår och det kan påverka resultatet eller varför vi väljer att påbörja en behandling i första början.

Skönhetsklinik-kedjan Clinic Divine har vi en helt ny teknik, Cellox 20 som är IPL-teknologi som innebär intensivt pulserande ljus och det är en behandling du kan klämma in på lunchen. Du kan göra laser hårborttagning i Stockholm & Göteborg.  Innan du påbörjar en behandling erbjuds du en kostnadsfri konsultation för att du ska veta ditt utgångsläge och planera vägen till ett hårfritt liv. Det är  ingen som sagt att de ångrar sig att dom börjat, snarare tvärtom, varför gjorde jag det inte tidigare. Även om du inte vill ta bort allt hår gör många män tex behandlingen på benen för att få en glesare hårväxt, det är nämligen skönt att slippa en matta av hår. Är du sugen att påbörja en behandling så finns Clinic Divines laserbehandlingar i Stockholm på Södermalm och i Göteborg på Vasaplatsen. Det är den salong som funnits längst inom området hårborttagning och är därför bäst på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.