april 19, 2024
Har du funderat över hur du ska få ett vitare, jämnare leende?

Har du funderat över hur du ska få ett vitare, jämnare leende?

Har du funderat över hur du ska få ett vitare, jämnare leende?

-Sponsrat innehåll-

Att vilja ha ett vitare och jämnare leende är en vanlig dröm hos många. Just nu är det trendigare än någonsin att fixa tänderna raka och fina. Det märks inte allra minst bland bland Sveriges Influencer som Carolina Gynning, Kenza med flera. Det är många som vill ha en del av Hollywood smile och alla dom gemensamt att dom går dom till Aqua dental.

När vi blir äldre tenderar våra tänderna att röra på sig och bli mer ojämna, men även att våra tänder tappar sin vita lyster och blir missfärgade. Det vardagliga naturliga slitage på tänderna gör att vi väljer att  uppgradera våra tänder emellanåt. Många som tycker även att deras tänder är fula i den grad att det kan påverka deras livssituationen.

Det finns olika metoder för förbättra tänderna och vi kommer förklara kortfattat dom vanligaste estetisk tandvårdsbehandlingarna.

De vanligaste estetisk tandvårdsbehandlingarna

Skalfasader

Skallfasader på tänderna, som man antingen slipar ner yttersta laget och fäster porslinsfasadereller bygger på medkompositfasader. Detta är något som främst läggs på framtänderna och tänderna omkring och kan verkligen förändra ett leende.

Tandreglering

Tandställning, traditionell räls i silver, vit räls till invisalign som är en tandställning i plast med utbytt bara skenor. När man genomför en tandreglering flyttar man existerande tänder till en mer estetiskt tilltalande position

Tandblekning

Antingen bleka hemma med Brilliant smile hemmablekning eller den tidsbesparande tandklinik blekning med Brilliant 

Smile som tar cirka 2 timmar att utföra. Perfekt för dig som vill ha vita tänder snabbt!

 

Estetisk tandvård av blir bäst om det är specialister med expertiskunskap på var sitt område gör att du som patient får bra resultat av den tandbehandlingen som du valt utföra. Att skapa tandfasader tex kräver ett konstnärligt öga för att få harmonierande resultat.

Studie efter studie visar att du uppfattas som mer trevlig om du ler, men det viktigaste är att känna sig tillfreds med sina tänder. Många som väljer att fixa till tänderna vill återskapa tänder som dom en gång haft i sin ungdom.

Fina tänder till jul! Det är fullt möjligt. Julen är kanske den tid då vi fotograferar oss mest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.