april 19, 2024
Få reda på om du har bra hälsa med ett blodprov

Få reda på om du har bra hälsa med ett blodprov

Få reda på om du har bra hälsa med ett blodprov

Har du någon gång reflekterat över din hälsa? Trots att du är frisk kan det vara så att du inte uppnått din kropp och hälsas fulla potential. Tänk om du kan må ännu bättre än vad du redan gör hade du inte velat göra det? 

Med en bättre hälsa och mer ork så blir plötsligt dygnets timmar längre, samtidigt som produktiviteten ökar och ta sig orken att träna efter arbete känns som en självklarhet. Med hjälp av ett avancerat blodprov kan du få verktygen för att arbeta förebyggande mot åldersrelaterade åkommor som ofta kommer med åldern, samt ta reda på din kropp har brist på något eller du har allergier.  Sajten Medisera har en av Sveriges bredaste sortimen på hälsokontroller där du kan du kolla hälsan med blodprov

Det du som bestämmer över din hälsa och livslängd, inte dina gener!

Det sägs att hälsan kommer inifrån, genom att ha koll på om du har brister på vitaminer och mineraler i kroppen så kommer det bli enklare att anpassa och äta en kost som passar din kropp. Något tyvärr som är vanligt på äldre dar är att vi människor drabbas av högt kolesterol och det är något som du kan beställa prov för exempelvis och därefter äta en kost som passar för sänka sina värden.  Genom att ta reda på kroppens hälsostatus kan du utan att gissa få mätbara värden som du kan faktiskt kan följa upp. Vår livsstil kan påverka vår livslängd och vår hälsa mycket mer än vi tror.

Med rätt kost och hur vi tar hand om vår kropp kan leda till att vi lever bekymmersfria i 10 år länge än genomsnittet, 10 år är många år.  Vår hälsa påverkas av levnadsvanor som mat, aktivitet och rörelse, alkohol, tobak, sömn och stress. Det är som med allt, det gäller att hitta en sund balans och skapa sig rutiner. När man söker runt på Google om hur man kan må bättre kan man se en röd tråd och det heter rutiner. Visst kan det vara skönt att alltid välja soffan vs gå ut och gå och gymmet? Det är som med det mesta, du behöver välja om du vill ha en god hälsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.