maj 24, 2024
Få en mer hållbar ekonomi

Få en mer hållbar ekonomi

Samarbete med bytelbolag.se

Går du i tankarna om att tjäna mer pengar samtidigt som du uppnår dina drömmar? Då är det viktigt att vara fokuserad för att öka din inkomst potential och på sikt förbättra ditt liv. Att vara glad lönar sig. Visste du att du kan få en bättre karriär genom att vara mer glad? forskning har nämligen visat att människor med hög nivå av cynism tjänar mindre och betydligt senare i livet och då mycket mindre pengar.  Forskare menar att detta beror på att din cynism bidrar till att minska dina möjligheter till nya samarbetsmöjligheter, misslyckande med att be om hjälp och att spendera energi på att täcka ryggen istället för att fokusera på att utmärka dig i ditt jobb.

Att vara arg är inte bara dåligt för din lön, det är också dåligt för din mentala och fysiska hälsa – vilket i sin tur är dåligt för din ekonomiska hälsa igen. Du måste ta hand om dig själv för att fortsätta tjäna mer pengar! Anställda som regelbundet tränar tjänar 9% mer än sina kollegor som inte gör det. En studie från 2014 visade att det är mer sannolikt att du får en höjning eller bonus om du tar alla semesterdagar. Även människor som har sex oftare tjänar mer. För att inte tala om det faktum att utbrändhet är ett mycket verkligt hot mot ditt framsteg.

 

Så kan du får mer pengar i din vardag

Minska dina utgifter genom att utöva mer hållbarhetstänk. Med en mer hållbar livsstil och med medveten konsumtion. Det är bra för miljön men även för din plånboken.

Utnyttja dold inkomst

Se över dina inkomster och förhandla och byt avtal. Faktum är att du kan spara hundratals per månad med bara några engångs-5-minuters telefonsamtal, byten online,  inklusive:

  • Bilförsäkring
  • Mobiltelefon abonnemang
  • Gym medlemskap
  • Kreditkort
  • Lån
  • Elavtal – hitta billig el
  • Försäkringar

Det finns bara tre saker du behöver göra för att förhandla med dessa företag om avgifter och priser:Kontakta dom och berätta om att du överväger att byta företag för att se hur mycket kan tänka sig sänka dina kostnader. Företag vill gärna behålla dig som kund.

Jämför online

Det finns många olika jämförelsesajter som jämför priser på olika hushållsnära tjänster. Ta dig tiden och se vilka priser du kan få. Exempelvis är elavtal något som du nästan alltid kan sänka priset på.

Allt handlar inte om att ha hög lön utan det hänger ihop med dina utgifter så genom att vara glad, minska på onödiga utgifter och stärka din inkomst så kommer du över mer pengar i vardagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.