juli 26, 2021

Få en mer balanserad ekonomi som egenföretagare

Samarbete med Capcito

Ekonomi – ett stort och viktig ämne som vi borde prata mer om. Många är rädda för att prata om ekonomi, speciellt om sin privata del. Men oavsett är det viktigt att prata om. Ge varandra tips, stötta varandra och lär varandra.   

Det är oerhört viktigt att man är insatt i sin ekonomi och att man intresserar sig i att spara och (om man kan) investera pengar.  Har man inte haft möjligheten till att spara pengar men man önskar sig en ny bil, nytt möblemang till hemmet eller renovera lägenhet finns det möjlighet till hjälp. Om du behöver hjälp kan du andas ut, för det finns många pålitliga långivare som kan hjälpa dig. 

Hjälp med ekonomi som egenföretagare 

Driver du eget företag? Då bör du läsa vidare. Det finns även hjälp och stöd att få för dig som driver din egna business. När man precis startat upp sin egen verksamhet kan många uppleva att det är extra tufft. Många behöver faktiskt låna en summa pengar för att kunna komma igång med sitt företag. Är du en av dem? Det finns bra och pålitliga företagslån som kan hjälpa dig med att kickstarta din business. 

Företag kan komma att hamna i olika situationer som gör att pengar behövs. Det kan till exempel handla om att du behöver köpa in kostsamma utrustningar, att företaget vill expandera eller rusta upp lokaler. Oavsett vad så finns det hjälp och lösningar till dig som driver eget företag. 

Vad du än gör så ska du aldrig ge upp din dröm med att starta egen business. Jag tycker absolut inte att man ska ge upp sin dröm för att man inte har ett tillräckligt stort startkapital. Din grymma affärsidé ska bli verklighet. 

Ett tips till dig som driver eget företag är att ansöka om en så kallad checkkredit. Denna typ av kredit är oftast både billigare och mer flexibel.  Capcito erbjuder en sådan modern typ av checkkredit. Via Capcito kommer du alltid ha ett tillgängligt låneutrymme som en trygghet, men du slipper betala en årsavgift för det. Capcito stöttar dig hela vägen. 

Men kom ihåg, ett lån är ett lån. Det innebär att din skuld alltid ska betalas tillbaka till långivaren. Ibland måste man kämpa extra hårt för att få bollen i rullning. Men det kommer att vara värt det. Tänk dig att få jobba med din dröm och din egen business.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *