maj 24, 2024
Få ångrar dom investerat i en bra hundförsäkring

Få ångrar dom investerat i en bra hundförsäkring

Samarbete med hundförsakring.se

Det är få som ångrar att dom investerat i en bra hundförsäkring när väl olyckan är framme. Våra hundar är som en familjemedlem som vi månar om, för många är det som deras lilla bebis. Många kör sina hundar i hundvagnar till och med. På år har vi människor generellt sätt rör oss mindre, drabbas även våra fyrbenta vänner av för lite aktivitet. Om en hund inte får tillräckligt med motion och sällan får springa fritt och ta ut sina rörelser, finns det en risk att den blir stel och kort i sina muskler längre fram i åldern.

Det är därför bra att arbeta Pro-aktivt med din hunds hälsa

Exempelvis kan det vara att investera i en trappa till din höga säng så att din hund lär sig använda den och inte skadar knä och höft. Även enkla saker som att torka av din hund med en frottéhandduk efter varit ute för undvika fukteksem. En stor del av friskvården går ut på att öka välbefinnandet, hålla hunden frisk och normalviktig samt att förebygga skador och överbelastning.

Andra tips är:

  • Skölj av tassar för få bort vägsalt som kan ge torrsprickor!
  • Klipp pälsen mellan trampdynor för minska risk för halkskador!
  • Klipp klorna regelbundet!
  • Investera i bra hundmat!
  • Rengör tänderna regelbundet!
  • Glöm inte motionera hunden!
  • Varför inte testa hundsim?

Investera i en bra hundförsäkring

Det kan vara värt allt lägga lite tid och gå igenom utbudet på hundförsäkringar på den svenska marknaden. Ibland kan en byta av en hundförsäkring innebära besparingar och bättre villkor. Det är precis som för oss människors försäkringar.

Det finns olika förutsättningar för olika hundar, vissa hundraser är mer benägna för olyckor. Och många olyckor sker när hunden är valp. Det kan därför vara viktigt att lära sig om dolda faror i hemmet för att förebygga olyckor för din hund. Helst av allt vill man ha en hund som är frisk som en nötkärna då blir det ofta inte särskilt kostsamt.

Att ha hund kan även bidra till att du själv får en bättre hälsa då du kommer tvingas ut och röra på dig även i regn och rusk. Vi på Delacay kan tänka oss att det är få som ångrar att dom skaffat hund för den lyckan man får när någon alltid är glad och väntar på än när man kommer hem är så härlig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.