juni 15, 2024
Enkel metod för att ge din trappa ett nytt liv

Enkel metod för att ge din trappa ett nytt liv

I samarbete med Formtrappan

Många trappor är blir utslitna genom åren. Man kanske har flyttat till ett nytt hem, eller levt under många år på ett och samma ställe. Man kanske vill renovera sitt lantställe eller renovera för att ändra stil. Det kan finnas många anledningar till att man vill renovera eller förnya sig. Själva trappan i huset, som är länken mellan 2 centrala delar i hemmet, utsätts givetvis för en hel del slitage och belastning genom åren.

Formtrappan är en innovativ lösning

Formtrappan.se erbjuder inte bara en produkt för trapprenovering, utan en form av tjänst där man får hjälp att mäta ut trappan och dess steg mått med en erfaren fackman. Det ingår i priset på ungefär 20 000 kr, men då får man också trappsteg som är skurna i precision av robotar på deras fabrik. Det är perfekt för trappor som “svänger” och har unika mått. Det är nämligen helt unika mått i vissa fall. 

Det är också en jättebra lösning om man exempelvis har ett material som inte kan slipas eller renoveras. Dessutom är det mycket enkelt att bara fästa trappstegen, det kräver inte samma arbete. 20 000 kr kan låta mycket, men är ändå inte så farligt om man jämför det med att låta en snickerifirma göra jobbet, här finner du Trapprenovering i Jönköping. Så man monterar bara trappstegen var för sig, det är sannolikt mycket smidigt, även om jag inte har provat det personligen. För att få ett exakt pris, så kan man begära en offert och det exakta priset kan skilja sig beroende på kundens önskemål. Trappan har en fast kostnad, här är det inga dolda avgifter eller premier som gäller. Det är inte bara trappstegen som mäts och produceras, utan även ledstänger och montering kan ingå.

Vem lämpar sig formtrappan för? 

Detta är den perfekta lösningen för hemmafruar som inte vill renovera själva men som vill ha en snygg trappa, eller exempelvis för gifta par som jobbar mycket men inte har tid att renovera. Det är kul med företag som erbjuder annorlunda och inovativa lösningar, just formtrappan.se känns som ett sådant företag. Sedan tycker nog många att det är en särskilt bra bonus, att deras fabrik är klimatsmart.

Generellt så är detta ingen trappa för alla, då det finns människor med andra behov, önskemål och förutsättningar. Men så är det i stort alltid oavsett vilka produkter det rör sig om. Materialen som Formtrappan erbjuder, känns moderna och passar i äldre villor såväl som moderna lägenheter. Här finns snygga trappor i ask och ek med olika många stavar. De finns i vitt och i mörkare kulörer. Även oljade trappsteg erbjuds. Överlag verkar folk som recenserar formtrappan på nätet, vara nöjd med trappstegens kvalitet och design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.