maj 24, 2024
En husleverantör som levererar nyckelfärdiga hus

En husleverantör som levererar nyckelfärdiga hus

En husleverantör som levererar nyckelfärdiga hus

-Samarbete med modulhus-

Att bygga hus börjar oftast med att man behöver köpa en tomt och därefter välja en husleverantör som möter ens kriterier. Är det första gången man bygger hus kan det ibland vara svårt att veta vad man bör ha för kriterier, budget och vilken typ av hus man vill bygga. Det finns många olika byggstilar allt från klassisk stil, Funkis hus till hus med puts.

Man bör även ha i beaktning om man är en person som har mycket tid att själv delta i byggprocessen eller vill man ha ett mer enklare alternativ med ett nyckelfärdigt hus?

Traditionellt sätt så platsbyggs ett hus på tomten. Det innebär att det kommer vara allt från vvs, el, snickare på plats och det kommer ta sin tid färdigställa. Det behöver också finnas en byggherre på plats eller att man som köpare väljer vara där och rodda. Om man istället väljer ett nyckelfärdigt hus betyder inte för den delen att man behöver tumma på kvalitén.

Modulhus är en husleverantör som erbjuder olika huslösningar som: Attefallshus, Fritidshus till villor mm. Numera är den vanligaste byggtekniken att husen byggs prefabricerade i fabrik, det kan vara allt från delar till hela moduler och därmed kan leverers nyckelfärdiga. 

Det går hand i hand med trenden om vi vill ha snabbare och enklare lösningar och gärna fast pris på hus. Vi vill slippa delta i byggprocessen och fokusera med vilka tillval vi vill ha, något som numera är enkelt att göra med Husbyggaren.

Stor vikt längs på det personlig service, att som kund välja en trygg husleverantör som har ett brett kontaktnät med underentreprenörer och egna arkitekter som vet hur ett boytan ska disponeras på bästa sätt. Där du som köpare får ett mervärde kring husköpet.

Modulhus

Här kan du som kund få goda råd om vilket hus som passar bäst på din tomt och omgivande miljön, samt vart den bästa placeringen är. Många väljer med tiden att köpa till ett bygglovsfritt Attefallshus att ha som gästhus och då är det viktigt att redan från start tänkt till lite extra, så att det finns tomyta kvar för kommande utbyggnationer. Det är även vanligt att många bygger om sina fritidshus till permanentboenden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.