juli 19, 2024
Det är oftast billigare att ha bil som familj om annat enkelt

Det är oftast billigare att ha bil som familj om annat enkelt

-samarbete med enklare.se-

Det är oftast billigare att ha bil som familj – om annat enkelt

Snart kommer julen och det är många familjer som reser långväga till sin släktingar för att fira jul. Lagom till jul brukar SJ lägligt nog passa på att höja priserna på tågresorna till hutlösa priser, så har du inte bokat dina biljetter ännu är det dags att du gör det. Det kan nämligen bli lika dyrt som att åka utomlands för en hel familj eller åtminstone hyra en bil.

Fler familjer väljer därför bort det mer miljövänliga alternativet och tar istället ett billån och köper en egen bil.

Det går givetvis att låna en bil av en god vän om denna inte brukar  bilen själv. Men under juletider så tenderar det bli en hel del extra frakt av julklappar, gran och besök hos olika köpcentrum. Detta kan verkligen ta musten ur de flesta och med en bil så blir livet betydligt enklare. 

Normalt sätt brukar det inte löna sig äga en bil, men har man en familj så kan det faktiskt löna sig. Att ha en bil kan frigöra tid åt familjen. Tid i sin tur är faktiskt pengar och med mer tid till hemmet, umgås och laga mat som ger mer livskvalité. Du kanske till och med hinner städa mer.

Tidsbesparande jämförelse sajt för billån

Nu har vi gått in på tiden du kan spara med att ha bil, men du kan även spara in lite ytterligare tid genom att jämföra bilån Här kan du som privatperson ta del av olika låneerbjudanden när du har signat med BankID. Denna typ av tjänster medför även att du enbart får en UC-upplysning jämfört med hur det blir om du själv väljer att jämföra aktörer. Med andra ord vinner du inte bara tid genom att jämföra lån via en lånesajt, utan du sparar även in antal UC-upplysningar som i sin tur ofta påverkar dig negativt vid framtida lån. 

Roliga aktiviteter göra under julen med familjen bil

Det finns en uppsjö med roliga aktiviteter du kan göra med familjen och med dom extra sparade pengarna. Varför inte besöka Tom tits experiment eller Leos lekland och avsluta med en drive through på Mcdonalds? Det behöver inte egentligen vara några speciella aktiviteter man hittar på med familjen. Att få åka på utflykt är nästan alltid en uppskattad aktivitet att göra! Ett bra tips är att alltid vara förberedd med snacks, dryck och ipad om det skulle dyka upp långa bilköer. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.