juni 15, 2024
Dejting tips: Finn gemensamma intressen vid dejting online

Dejting tips: Finn gemensamma intressen vid dejting online

Samarbete med hittakärleken.se

Har du svårt att veta vad du ska skriva med potentiella dejter online? Hur man pratar med människor man inte känner men vill lära känna kan vara svårt. Det är betydligt lättare att skriva till dom som har en profiltext då du har något du kan relatera till. Kanske du tycker det är svårt ta kontakt och vill andra ska ta kontakt så se då till att ha en intressant profiltext som berättar kort om din personlighet. 


När du vill ta första kontakt läs den andras profiltext innan

Försök att hitta något du tror de flesta kan ha mesta. Har den andra ett djup som du också har sett?  Kanske personen varit i ett land du också älskar. Oavsett försök hitta något du kan relatera till, om det så är en specifik information eller bara en känsla du får.

Skräddarsy sedan ditt meddelande kring det. Observera ett första kontakt meddelandet kan vara något kort som “Hej” och använd sedan informationen du fått för fortsätta konversationen vidare.

Det är svårt att räkna ur hur någon är baserat på bara några ord och en bild eller två, men du måste lära dig att följa dina instinkter. Övning kommer ge dig färdighet. Att skriva om ytliga saker som “vacker du är” det är något du bör spara till ni ses IRL. Det är underförstått du tycker den andra ser bra ut då ni båda har matchat.

Online dejting på dejtingsidor är exakt samma som att träffa någon på konventionellt sätt. Det är enbart fram och tillbaka konversation “ge och ta” och ju snabbare du inser detta, desto bättre. 

Ju fler meddelanden du skickar ut, desto fler svar kommer du att få. Forskning har visat att den bästa tiden att skicka ett meddelande är på en söndag eftermiddag. Det är då människor i allmänhet är mer uttråkade och är på sina mobiler och letar efter lite sällskap, det kan varit så att dom varit ute dagen innan och inte funnit någon lycka. Söndagar är ofta en dag då vi använder till slappa och surfa och online dejting!

När du pratat ett tag så är det viktigt att ta det vidare till en riktig dej.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.